Anghel Iordănescu a anunțat numele stranierilor pentru amicalul cu Italia

97
Anghel Iordănescu a anunțat numele stranierilor pentru amicalul cu Italia - angheliord-1446829382.jpg

Articole recomandate

Selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat că se va baza pe 16 jucători care evoluează în străinătate, pentru partida de verificare contra Italiei, din 17 noiembrie, de la Bologna.


Numele stranierilor convocați:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland);

Fundași: Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogoreț), Răzvan Raț (Rayo Vallecano);

Mijlocași: Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Andrei Prepeliță (Ludogoreț), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Lucian Sânmărtean (Al-Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart);

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Florin Andone (Cordoba).

Lotul complet va fi anunțat pe site-ul FRF.ro duminică, 8 noiembrie, după ultimul joc al zilei în Liga I.

Suporterii români pot achiziționa bilete, contra a 67 de lei, de pe site-urile www.bilete.frf.ro și www.bilete.ro. Suporterii români aflați în străinătate pot achiziționa tichetele online, prin plata cu cardul. După plasarea comenzii, pentru intrarea în posesie a biletelor, fanii din străinătate sunt rugați să trimită un e-mail la adresa [email protected] insotit de numarul comenzii.

În România, biletele vor fi livrate începând cu data de 9 noiembrie (costuri de livrare: 6 RON în București, 9 RON în restul țării).


Ultimele două meciuri dintre România și Italia s-au încheiat la egalitate, scor 1-1: pe 13 iunie 2008, la Campionatul European, și pe 17 noiembrie 2010, într-un joc amical disputat în Austria, la Klagenfurt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Sport : Începe "Cupei Toamnei" la mini-rugby
Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Sport : "Vă rog să nu demisionați!"
Pagina a fost generata in 1.2585 secunde