Anglia - Italia. Elevii lui Prandelli au câștigat meciul de debut de la CM 2014

115
Anglia - Italia. Elevii lui Prandelli au câștigat meciul de debut de la CM 2014 - cm2014angliaitalia12supermarioal-1402824512.jpg

Articole recomandate

Italia a debutat cu dreptul în Grupa D de la CM 2014. Elevii lui Cesare Prandelli au învins Anglia și se alătură în clasament reprezentativei din Costa Rica, după prima etapă, cu o victorie. Englezii au început curajos și au avut trei ocazii în primele 10 minute, însă rând pe rând Sterling, Henderson și Welbeck nu au găsit drumul spre gol.


Balotelli a ratat și el o oportunitate la jumătatea primei reprize, pentru ca apoi Marchisio să deschidă scorul. În minutul 35, Pirlo i-a lăsat o minge colegului său de la Juventus care a înscris printr-un șut superb, pe jos, de la mai bine de 20 de metri.


Crainicul arenei nici nu a apucat să anunțe marcatorul golului, iar scorul se modifica încă o dată. La doar câteva zeci de secunde, Rooney l-a găsit perfect pe Sturridge cu o pasă în interiorul careului, iar vârful lui Liverpool a împins mingea în plasă, din 5 metri.


Balotelli și Marchisio au mai trecut pe lângă încă un gol al Italiei, ultimul nimerind bara în prelungirile primei reprize. La pauză s-a intrat cu egalitate pe tabelă, însă aceasta s-a păstrat doar până în minutul 51 - Candreva s-a distrat pe flancul drept cu jucătorii Angliei și i-a pus o centrare pe frunte lui Balotelli. Capriciosul atacant italian a introdus mingea în plasă din interiorul careului mic și își readucea echipa în avantaj.


În zadar au fost apoi ocaziile lui Rooney și Gerrard, care au trecut milimetric pe lângă egalare. Ultima fază a meciului putea consemna golul de generic al lui Pirlo, care a tras din lovitură liberă de la peste 30 de metri, Hart era bătut, dar englezul a fost salvat de bara transversală.


Scor final Italia - Anglia 2-1, iar peninsularii își sporesc șansele de calificare în optimi, din grupa considerată cea mai grea de la această ediție a CM.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6221 secunde