Aniversare. 3 ani de când FC Viitorul a devenit campioana României

138
Aniversare. 3 ani de când FC Viitorul a devenit campioana României - sauimplinit-1589389119.jpg

Articole de la același autor

13 mai 2017 - o zi specială pentru echipa de fotbal FC Viitorul. Clubul condus de Gheorghe Hagi a reușit, în urmă cu trei ani, să cucerească titlul de campioană a României, după un sezon fantastic în care granzii din Liga 1 au plecat de cele mai multe ori învinși de la Ovidiu.

În meciul decisiv, FC Viitorul a trecut de CFR Cluj, scor 1-0, golul victoriei fiind înscris de Gabi Iancu, din penalty, în minutul 65. La finalul meciului, Hagi s-a bucurat nespus alături de elevii săi și a promis că va fi doar începutul unei hegemonii a Viitorului. Chiar dacă nu a fost așa, în următorii doi ani Viitorul nereușind să repete performanța, la Ovidiu s-a jucat întotdeauna fotbal de calitate.

"Vrem să ne bucurăm de acest moment unic. Am crescut zi de zi. Am știut ce vrem. Bucuria e mare. Le mulțumesc celor care au fost lângă mine și m-au tolerat, pentru că știu că sunt exigent. Această echipă care a câștigat campionatul este cea mai tânără echipă campioană din Europa", declara atunci Hagi, care a scris astfel o pagină de istorie și ca antrenor în fotbalul românesc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4915 secunde