Maestrul Adolf Greff a condus stagiul internațional de la Constanța

Antrenamente după regulile școlii germane de Kung Fu

672
Timp de trei zile, la Constanța, s-a desfășurat stagiul internațional de Jun Fan Kung-Fu Jeet Kune Do, condus de maestrul Adolf Greff, din Germania. Conform infor-mațiilor furnizate de Florin Iordănoaia, președintele CS Marea Neagră, la eveniment au participat 67 de sportivi, instructori și antrenori.
Stagiul a fost un succes, atât din punct de vedere tehnic, cât și datorită faptului că sportivii au avut ocazia să învețe ceva în plus, să cunoască și o altă metodă de antrenament, să ia contact cu școala germană de Kung-Fu și metodele moderne de pregătire fizică și tehnică.
Antrenamentele s-au desfășurat separat cu copii și adulți, la fiecare serie lucrându-se pe tehnici adecvate vârstei și pregătirii acestora. În cadrul stagiului, au fost prelucrate tehnici în maniera de luptă a lui Bruce Lee, de la distanță, de la semidistanță și lupta la sol.
"Maestrul Greff a remarcat faptul că sportivii noștri sunt bine pregătiți pentru formele de luptă la Non-contact Sanda și Light-fighting Sanda, dar pentru Sanda (sistemul de luptă de contact), seniorii noștri mai au de lucru pentru a putea câștiga medalii la concursuri. Maestrul a promis că va sprijini conducerea clubului pentru efectuarea demersurilor de recunoaștere a Kung-Fu în România", a declarat Florin Iordănoaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7746 secunde