Simona Amânar Tabără, cooptată în Comisia de etică a COSR

454
Constănțeanca Simona Amânar Tabără, multiplă campioană olimpică și mondială la gimnastică, a fost aleasă membră a Comisiei de etică din cadrul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, comisie condusă de președintele Ivan Patzaichin. Simona îi va avea drept colegi pe Anatolie Grințescu, Virgil Alexandru Voicu, Dan Vișoiu și Cătălin Tolontan.
În ceea ce privește funcția de președinte al Comisiei tehnice a COSR, aceasta a revenit Anei Pascu, șefa Federației Române de Scrimă urmând a colabora cu Ni-colae Mărășescu (secretar general), Arthur Hoffman, Alexandru Epuran (reprezentanți COSR), Răzvan Bușneag (reprezentant al Institutului Național de Medicină Sportivă), Pierre de Hillerin (reprezentant al Institutului Național pentru cercetare în Sport), Constantin Arghiropol și Gheorghe Cismaș (membri).
De asemenea, la reuniunea forului olimpic român, prezidată de Octavian Morariu, s-a mai decis ca festivitatea Galei Sportului Românesc să se desfășoare în data de 31 ianuarie, la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4885 secunde