Antrenorul Aurel Șunda, dat afară de la Săgeata Năvodari

859
Antrenorul Aurel Șunda, dat afară de la Săgeata Năvodari - fotbalsageataaurelsunda8-1358799242.jpg
Ieri, formația de Liga a II-a, Săgeata Năvodari s-a reunit sub o nouă conducere. Noul finanțator al echipei este Nicu Babu, care speră să relanseze echipa în cursa pentru promovarea în Liga I.

La reunirea lotului au fost prezenți 19 jucători: Vlad Gordin, Florin Olteanu și Adrian Viciu - portari, Florin Bold, Gheorghe Gosa, Sergiu Bar, Florin Popa, Ilie Mușuroia, Liviu Rusu - fundași, Theo Samata, Ciprian Cazan, Vali Apostol, Ovidiu Vezan, Alexandru Pleniceanu - mijlocași, Marius Țigoianu, Dorel Zaharia, Deian Pekarov, Bogdan Oprea, Marius Jianu - atacanți.

"Au venit noi acționari, mai exact domnul Nicu Babu, om de afaceri în construcții. Sper să ajute clubul. Se va renunța la domnul antrenor Aurel Șunda. El nu a fost prezent la reunire, având o problemă medicală. Deocamdată, nu s-a hotărât cine va fi noul antrenor principal", a declarat, pentru "Cuget Liber", managerul general Săgeata Năvodari, Mihai Terzi.

Nicu Babu este un tulcean, care locuiește la Constanța, are mai multe afaceri imobiliare și va fi ajutat financiar de mai mulți prieteni aromâni, care au sponsorizat și echipa Săgeata Stejaru, dar va primi și sprijinul autorităților locale din Năvodari.

Antrenori secunzi sunt Mihai Guliu și Gică Butoiu, foști la Eolica Dobrogea.

Echipa a renunțat deja la câțiva jucători și plănuiește câteva transferuri până la începutul returului.

Au revenit la Academia "Gheorghe Hagi", Florentin Tudorache, Iulian Soldat și Iulian Muscă, Roberto Dumitru se va întoarce la Pandurii Tg. Jiu iar ivorianul Alnassen Diaby, va ajunge la Năvodari peste două zile.

Până la finalul săptămânii, vor fi prezentați și noul președinte și antrenor principal.

Cantonament la Bușteni și amicale

Săgeata Năvodari va efectua în fiecare zi antrenamente, în localitate, iar de luni, se va deplasa la Bușteni, pentru pregătire centralizată timp de 10 zile.

În ceea ce privește programul de amicale, deocamdată nu s-a concretizat nimic, rămânând ca după numirea principalului, acesta sa decidă programul de jocuri amicale ale echipei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2658 secunde