Antrenorul Cătălin Anghel, schimb de experiență în Scoția

1033
Antrenorul Cătălin Anghel, schimb de experiență în Scoția - d3a1e553f6624c0051892aef67f38bca.jpg
Antrenorul principal al grupei de juniori B (născuți în anii 1993 și 1994) de la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", Cătălin Anghel, a participat, timp de cinci zile, la un schimb de experiență în Scoția, alături de alți opt tehnicieni din România, de la centrele juvenile ale cluburilor FC Timișoara (Valentin Velcea), Rapid (Florică Drăghici), Dinamo (Cătălin Bârleanu), Steaua (Lucian Mezei), CFR Cluj (Vasile Gheorghe), Poli Iași (Dănuț Cănănău), Școala "Gică Popescu" (Alin Dobrotescu) și din partea Școlii Federale de Antrenori a Federației Române de Fotbal (Cătălin Moșteanu).
Delegația română a stat la Glasgow și a avut ca parteneri de studiu grupurile de antrenori din Turcia și Bosnia-Herțegovina. Printre altele, tehnicienii au vizitat academiile de la Rangers și Celtic și centrul național pentru echipele cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani.
"A fost o experiență foarte bună, din care am avut ce învăța. Am văzut organizarea, ce se cere, noutățile. Scoțienii vor să implementeze stilul combinativ, la firul ierbii, nu vor să mai evolueze cu minge lungă, tipic britanic, după ce au văzut că această abordare a jocului nu prea le-a mai adus succese", a declarat Cătălin Anghel, pentru "Cuget Liber".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3566 secunde