Antrenorul echipei naţionale de rugby a României caută soluţii pentru rezultate mai bune

143
Antrenorul echipei naţionale de rugby a României caută soluţii pentru rezultate mai bune - rugby-romania-1678117625.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul echipei naţionale de rugby a României, Eugen Apjok, a declarat, într-un interviu acordat Federaţiei Române de Rugby după înfrângerea cu Georgia din semifinalele Rugby Europe Championship 2023 (scor 7-31), că e important ca formaţia sa să nu mai ofere cadouri adversarilor pe viitor.

El s-a arătat mulţumit însă de atitudinea jucătorilor săi în comparaţie cu partida precedentă cu Portugalia.

„Într-adevăr, am făcut o partidă mai bună cu Georgia decât cu Portugalia. Am văzut o altă atitudine, dar, din păcate, nu am reuşit să câştigăm. Am făcut din nou greşeli, iar adversarii au reuşit două încercări pe posesia noastră. Sunt lucruri la care trebuie să ne gândim, la care trebuie să lucrăm pentru a le remedia pentru viitor. E important să nu mai oferim cadouri echipelor adverse. Ţin să felicit echipa Georgiei pentru victorie. Dar şi pe jucătorii noştri pentru atitudinea avută. De la acest punct cred că se poate construi ceva pozitiv”, a spus Apjok.

Antrenorul primei reprezentative a subliniat că jucătorii trebuie să îmbunătăţească anumite aspecte ale jocului înaintea partidei cu Spania din finala mică a competiţiei.

„Ne dorim să facem selecţia şi apoi să avem o săptămână foarte bună de pregătire. Trebuie să menţinem ce am făcut pozitiv cu Georgia şi să îmbunătăţim anumite lucruri în perspectiva meciului cu Spania”, a mai afirmat Eugen Apjok. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6362 secunde