Victorie spectaculoasă pentru echipa naţională de futsal a României

128
Victorie spectaculoasă pentru echipa naţională de futsal a României - futsal-romania-1678117558.jpg

Articole de la același autor

Naționala de futsal a României a încheiat în stil de mare echipă Main Round-ul preliminariilor pentru Cupa Mondială de anul viitor. Deși în urma egalului cu Finlanda de miercuri de la Sala Rapid avea asigurată prima poziție în Grupa a 8-a, România a abordat serios ultima bătălie cu Danemarca, formație pe care a învins-o în octombrie la Târgu Mureș, la debutul în actualele preliminarii, cu scorul de 5-1.

Partida de duminică seară, găzduită de „Broager Sparekasse Skansen” din Sonderborg, a fost deosebit de spectaculoasă. Danezii și-au dorit să lase o impresie frumoasă la cel de-al doilea joc disputat în fața propriilor suporteri, care au creat o atmosferă extraordinară. Aceştia nu au avut însă nicio șansă în fața echipei pregătite de Endre Kacsó, selecționerul avându-l la dispoziție și pe Daniel Araujo, suspendat la partida cu Finlanda.

Dacă primul meci împotriva danezilor, cel de la Târgu Mureș, a fost meciul lui Hadnagy István, care a reușit patru goluri, la Sonderborg a ieșit la rampă André Luis Sasse, autor a trei goluri. Crescut și lansat în futsalul mare de Autobergamo Deva, André Luis Sasse a fost duminică cel mai bun om al confruntării dintre Danemarca și România.

Prima noastră reprezentativă așteaptă acum tragerea la sorți a grupelor Elite Round-ului calificărilor pentru Campionatul Mondial, acolo unde misiunea va fi infinit mai grea. Europa are doar șapte bilete rezervate pentru turneul final.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4697 secunde