Antrenorul Florin Vlaicu a stabilit lotul echipei naţionale pentru etapa a doua a CE de rugby în 7

208
Antrenorul Florin Vlaicu a stabilit lotul echipei naţionale pentru etapa a doua a CE de rugby în 7 - rugby-1688558696.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul echipei naţionale de rugby în 7 a României a stabilit lotul de 13 jucători care vor participa la etapa a doua a Campionatului European, de la Hamburg.

Naţionala de rugby 7s a României va participa între 7-9 iulie la etapa a doua a Campionatului European, ce are loc la Hamburg. România va debuta pe 7 iulie, cu meciurile din grupă, urmând să întâlnească Georgia.

Echipa României pentru Hamburg Men's 7s Championship Series 2023:

Kemal Altinok, Romeo Corrado Şteţco, Dănuţ Jipa (toţi de la SCM USV Timişoara), Mihai Graure, Andrei Homiuc, Robert Ionaşcu (de la CS Dinamo), Ştefan Nedelcu, Teodor Ursu (CSU Elbi Cluj), Ionuţ Donici (CS Ştiinţa Petroşani), Mihai Lămboiu (CSM Ştiinţa Baia Mare), Alexander Dinu (RC Massy), Toni Maftei (Stade Aurillac) şi Stephen Hihetah (Akuma Rugby Agents).

Selecţionata este pregătită de Florin Vlaicu - antrenor, Silviu Tănase - preparator fizic, Ilie Vlad - medic.

La Hamburg Men's 7s Championship Series 2023, România face parte din Grupa B, alături de Georgia, Portugalia şi Italia. În Grupa A se află Irlanda, Spania, Germania şi Cehia. În Grupa C se află Franţa, Marea Britanie, Belgia şi Lituania.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.319 secunde