Campionatul Mondial de handbal feminin

Apărarea, "călcâiul lui Ahile" al naționalei României

351
Gheorghe Tadici, antrenorul principal al echipei naționale de handbal feminin a României, a declarat că înfrângerea suferită în fața Ungariei, în penultima partidă din Grupa principală II a Campionatului Mondial din Franța, se datorează, în primul rând, apărării slabe, dar și arbitrajului, care a favorizat formația maghiară. "Principala vinovată pentru această înfrângere este apărarea. Nu este posibil, la acest nivel, să înscrii 31 goluri și să iei 34. În plus, în repriza secundă, arbitrajul le-a dat încredere unguroaicelor", a spus selecționerul român.
Tehnicianul speră ca eșecul cu Ungaria să fie numai un simplu accident. "Îmi doresc ca fetele să-și revină cât mai repede, să eli-minăm greșelile, iar extremele să joace mult mai bine. Nu vreau să nominalizez sportivele care în acest meci au jucat slab, se știu ele, pentru că le-am văzut reacția după partidă", a declarat Tadici.
Aflate, momentan, pe locul secund în clasament, și deja calificate în sferturile de finală, tricolorele vor disputa, deseară, de la ora 19.30, în direct la TVR 2, ultima partidă din Grupa principală II, în compania Germaniei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9238 secunde