Apocalipsa la Dinamo: "Dacă nu ajungem în play-off plecăm toți"

118
Apocalipsa la Dinamo:

Articole recomandate

Ratarea play-off-ului ar însemna dezastrul pentru Dinamo. O recunoaște chiar președintele clubului, Alexandru David, cel care într-o intervenție la DigiSport, a anunțat "o explozie nucleară" în cazul înc are Dinamo nu se va clasa între primele 6 echipe din campionat la finalul sezonului regulat din Liga 1.

Dinamo se află pe locul 7 în clasament, cu 4 etape înaintea finalului de sezon regulat, cu șanse minime, dar încă intacte de a prinde play-off-ul. "Câinii" au un program extrem de dificil în ultimele 4 etape ale sezonului regulat: va evolua pe teren propriu cu Craiova și FCSB și în deplasare cu Concordia și Astra.

"Ce se poate schimba la Dinamo dacă ratează calificarea în play-off? Totul. Se poate schimba totul. Necalificarea în play-off e similară cu o explozie nucleară în urma căreia puține cărămizi vor mai rămâne. Conducere, președinte, jucători, tot ce se poate schimba la un club de fotbal.

Există contracte care trebuie duse până la capăt, dar va fi schimbare de strategie, de filosofie, de reconstrucție, de restructurare financiară și așa mai departe.

Dar pe termen scurt, pe următoarele trei luni, până când trebuiesc onorate contractele, pe care nu ai cum să le modifici", a spus președintele lui Dinamo, Alexandru David, la Digi Sport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8737 secunde