Arabia Saudită / Pițurcă învins Reghecampf în Cupa Prințului

100
Arabia Saudită / Pițurcă învins Reghecampf în Cupa Prințului - piti-1419410454.jpg

Articole recomandate

Formația Al Hilal Riyadh, pregătită de fostul tehnician stelist Laurențiu Reghecampf, a învins, marți, în deplasare, cu scorul de 3-2, după prelungiri, echipa Al Ittihad Jeddah, antrenată de fostul selecționer al României Victor Pițurcă, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei Prințului. transmite Mediafax.ro.
La finalul celor 90 de minute scorul a fost 2-2 (2-2).
Au marcat: Marquinho '9 (p), Asiri '43 / Salman Al Faraj '18, Al Shamrani '35 și '98.
La oaspeți, mijlocașul Mihai Pintilii a evoluat tot meciul și a pasat decisiv la primul gol marcat de Al Shamrani.
În faza următoare, Al Hilal va juca, pe teren propriu, cu echipa Hottain, din liga a doua.
Formațiile antrenate de Victor Pițurcă și Laurențiu Reghecampf s-au mai întâlnit la 1 decembrie, tot la Jeddah, când au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susținut în etapa a X-a a campionatului din Arabia Saudită.
Această partidă a fost marcată de un incident între cei doi antrenori români, Reghecampf afirmând că a intenționat să îl salute pe Victor Pițurcă înaintea meciului, dar acesta l-a refuzat "ostentativ".
Laurențiu Reghecampf și Victor Pițurcă se află de mai mult timp în conflict, cei doi jignindu-se și acuzându-se reciproc de incompetență în perioada în care primul conducea formația Steaua, iar celălalt ocupa funcția de selecționer al echipei naționale.
În clasamentul campioantului saudit, după 13 etape, Al Ittihad este pe locul 5, cu 23 de puncte, iar Al Hilal pe 4, cu 24 de puncte și un meci mai puțin disputat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Sport : Pițurcă: Am încredere în jucătorii români
Pagina a fost generata in 0.4798 secunde