Pițurcă aruncă bomba: "Fotbalul românesc este în faliment"

209
Pițurcă aruncă bomba:

Articole recomandate

Selecționerul Victor Pițurcă a declarat, azi, într-o conferință de presă, că fotbalul românesc se află în faliment, el precizând că inclusiv Federația Română de Fotbal intră "ușor, ușor în colaps financiar".


"Fotbalul românesc este în faliment. Ce, trebuie să o spun eu? Voi nu știți? Multe echipe își duc traiul de pe o zi pe alta. Inclusiv FRF, ușor, ușor intră în colaps financiar. Dacă îmi spuneți un club din România care este stabil financiar și nu are probleme... Sportiv nu cred că suntem în faliment. Chiar dacă a scăzut foarte mult nivelul, se joacă. Suporterii i-am gonit de la stadion și din cauză că nu mai există valoarea campionatului, că nu mai există echipe bune să joace fotbal adevărat și asta tot din punct financiar suferă", a spus Pițurcă.

Victor Pițurcă susține că înfrângerea României în partida de tineret contra Germaniei, scor 8-0, este conformă cu realitatea. "Asta e valoarea noastră. Vedeți în ce condiții mizere își duc activitatea copiii în centrele de copii și juniori. Cerem rezultate la nivel de echipă națională, dar știți munca și tot ce se întâmplă la cluburi la noi în țară, cum se antrenează jucătorii, cum își desfășoară activitatea? Ce să facă antrenorii la loturile naționale de juniori", a completat Pițurcă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Sport : Pițurcă: Am încredere în jucătorii români
Pagina a fost generata in 1.8444 secunde