Campionatul Mondial de box pentru juniori

Arsen Mustafa n-a avut milă de "faraon"

999
1
Boxerul constănțean Arsen Mustafa (CS Farul; antrenor, Mihai Constantin) a avut parte de un debut lejer la Campionatul Mondial pentru juniori (sportivi de 15 - 16 ani) de la Astana (Kazahstan). Mustafa a dispus în primul tur,
"16"-imile, de la categoria 54 kg, de egipteanul Hussein Okasha, învins la puncte, cu un scor care nu lasă loc de comentarii, 25-3.
În runda următoare, optimile, Mustafa îl întâlnește, astăzi, pe mongolul Norovbal Otgontumur, care a ajuns în această fază după ce a trecut cu 16-4 de neo-zeelandezul Luke Jeffries. Învingătorul partidei Mustafa - Otgontumur se duelează în sferturi (unde victoria este echivalentă cu obținerea medaliei de bronz), astăzi, cu boxerul câștigător din întâlnirea Beghzan Kibitkalyev (Kazahstan) - Peyman Yusifli (Azerbaidjan).
Celelalte două optimi de pe partea de tablou a lui Mustafa sunt Artem Melkonyan (Rusia) - Nurettin Ovat (Turcia) și John Stokes (Irlanda) - Samuel Ball (Scoția). Restul de patru meciuri din optimi: Hamza Rabii (Maroc) - Shane Carroll (Australia), Borys Kaplin (Ucraina) - Hiroto Morimoto (Japonia), Norbert Herczeg (Ungaria) - Doniyorbek Ergashev (Uzbekistan), Erzhan Turgumbekov (Kirghistan) - Yauheni Shabelnik (Belarus).

Comentează știrea

ozer
23 august 2011

bravo ma arsen. continua tot asa ascultal pe maestru constantin ca ai de castigat. nu te lasa .IO SUNT OZER , IO BOXEZ ACUM IN GERMANIA IN HAMBURG . PWP

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iulie 2011
Stire din Sport : Lucian Bute pleacă în Caraibe
Pagina a fost generata in 0.765 secunde