Le-a dat gol Cucu…

Farul a luat bătaie și de la Victoria Chirnogi

1387
7
Farul a luat bătaie și de la Victoria Chirnogi - farul-1311623767.jpg

"Marinarii" au înregistrat a doua înfrângere consecutivă în amicale, în fața unei alte echipe de Liga a III-a din județul Călărași.

Dunărea Călărași și Victoria Chirnogi. Pe lângă faptul că sunt din Călărași și joacă în al treilea eșalon, cele două formații au în comun și faptul că au bătut FC Farul în pregătire.
Pe 16 iulie, Dunărea le-a administrat un 2-0 "marinarilor", iar ieri, la Predeal, Victoria, care a încheiat ediția trecută de campionat pe locul 15, le-a tras-o constănțenilor cu 1-0 (gol Costinel Cucu, în minutul 55, din lovitură liberă de la 35 de metri)!
Aflată și ea la Predeal, echipa din Chirnogi a acceptat invitația Farului de a juca, ieri, un amical, după ce partida cu CS Vișina Nouă, de duminică, a căzut, din pricina terenului afectat de ploaie. Antrenorul principal al "marinarilor", Marian Pană, a început meciul în formula: Cernea - Nițescu, Buzea, L. Dobre, L. Ștefan - Chehaia, Stăncioiu, Ștefoi, Sascău - M. Tănasă, Gh. Badea. După pauză, au fost folosiți și restul jucătorilor, mai puțin Al. Moldovan și Bubu-leandră.
De cealaltă parte, tehnicianul Victoriei Chirnogi, Ionel Augustin, a mizat din primul minut pe: Dumitrache - Bidirean, C. Cucu, Cotea, Coman - R. Iordache, Șelaru, M. Baicu, Fătu - Ioniță, A. Apostol.
"Prima repriză a decurs normal pentru noi. Am dominat și ne-am creat câteva ocazii bunicele, pe care nu am reușit să le fructificăm însă. După pauză, am pierdut pe o greșeală de portar, a lui Măcelaru, învins din lovitură liberă de la mare distanță", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marian Pană.
Principalul constănțean s-a de-clarat mulțumit de evoluția nou-ve-niților Lucian Dobre și Marius Ștefoi, dându-și acordul pentru achiziționarea lor. Rămâne ca cei doi să cadă de acord cu patronul Farului, Giani Nedelcu. Altfel, după ce nu a mai venit la Constanța, stoperul Cătălin Vlaicu s-a transferat la CF Brăila. Un alt fundaș central vizat de Farul, Ciprian Dinu, ultima dată la Săgeata Năvodari, a ajuns la FC Botoșani.

Amical cu Săgeata Năvodari
Astăzi, de la ora 11, Farul joacă din nou un amical la Predeal, cu Ursidos Chișinău (Liga a II-a din Republica Moldova), iar vineri, la încheierea stagiului, se oprește la Brazi pentru o verificare cu Chimia din localitate. De asemenea, a fost fixat și un amical cu Săgeata, miercuri, 3 august, în principiu de la ora 11, confruntarea urmând a fi găzduită cel mai probabil de stadionul din Năvodari.

Stadionul e bun pentru Steaua - CS Mioveni
Ieri, la stadionul "Farul", s-a desfășurat ședința de omologare pentru Liga 1 a arenei, în vederea partidei Steaua - CS Mioveni (31 iulie, ora 20,15). "Totul a fost în regulă", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marcel Lică, președintele Farului. Din partea Ligii Profesioniste de Fotbal a participat Sorin Satmari. Cu aceeași ocazie, stadionul "Farul" a primit OK-ul și pentru Liga a II-a.



Comentează știrea

codita
26 iulie 2011
doar farul

pierdem in amicale de 2 bani ,castigam inj campionat.pentru fetitele lui steaua,sa nu va uitati,tanga acasa.prostii tarii,slugilor,poponarilor,mars cu voi la meci.duminica seara,pe stadionul farul,parada gay,are loc intalnirea dintre homosexualii constantei si pisatii de la steaua pu..lii.arati,cat de ospitalieri sunteti,faceti-le si o teava.apoi,punet-va capra,sa vi-o traga.tristilor,stati de o viata cu fundul la bataie.in loc sa aveti demnitate,mandrie ca locuiti in constanta,avem pe farutul,nu conteaza in a,b,c si la bine si la greu,voi va puneti fundul la bataie.altii sunt mandrii de echipa lor si-n c.de unde plm sa intelegeti voi,ce-i aia onoare.hai farutul.

codita
26 iulie 2011
doar farul

faristii citesc CUGETTTTTTT,stelistii ,slugile telegraf.sclavilor cand mai comentati,comentati pe cuget.sa citeasca mortii vostrii telegraf.un jeg de ziar,telegraf.faristii sunt pe cuget.daca tot cititi telegraf,sa-i faceti o teava si lui.invitati-l duminica seara,la paraga gay.inca o data,mortii vostrii sa citeasca telegraful stelistilor,eu doar cuget si sport365.mancamia-ti pu..la sclavilor.anti steaua.

codita
26 iulie 2011
doar farul

lui mazare.daca tot o sugeti atata pe telegraf,sa-i faceti o teava lui mazare.dupa ce ca sunteti sclavi,mai sunteti si analfabeti.

lll
26 iulie 2011
hai cu promovarea

cu siguranta si anul acesta farul va promova in liga1. hai cu totii la stadion sa ne bucuram de victoriile farului

STELIST
26 iulie 2011
suporteri

CODITA TU AI CEVA LA CAP SIGUR. DAR LA ASA ECHIPA ASA SUPORTERI. VOI NU SUNTETI IN STARE SA VA UNITI DAR AVETI PRETENTII SA AVETI ECHIPA. IN SERIE C E LOCUL VOSTRU, DE FAPT MAI BI NE VA DESFIINTATI PIRLITILOR!

kkk
26 iulie 2011
pt stelist

ba sclavule, du+te si behaie in curte la becali nu aici. o fi farul cum o fi, dar steaua e vai de capul ei.

codita
26 iulie 2011
pune-ti tanga pe tine 5 ,si fa-le o teava duminica

da stiu,nu-s sanatos,ca nu-s sluga ca voi.sluga nu are cum sa-i inteleaga vreodata,pe cei cu coloana vertebrala.asa-i sluga.la cat de prosti sunteti,ce sa intelegeti voi.manca-mi-ati pu..la stelistilor.pe voi doar moartea va mai vindeca.du-te-n pu..la de sclav.forza farul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2806 secunde