Artificii, baloane și șampanie pentru campioanele Constanței

494
Artificii, baloane și șampanie pentru campioanele Constanței - f1f6d9f111dd1f5a4498fa1d38be78c8.jpg
Jucătoarele de tenis de masă și atleta care au cucerit trei medalii la Europene au fost sărbătorite aseară, alături de antrenorii lor, într-o festivitate desfășurată la clubul Farul.

Oficiali de la CS Farul (Ilie Flo-roiu, Sorin Bașturea, Dumitru Mihăilescu), DSJ Constanța (Elena Frîncu, Mihai Orzan), LPS "Nicolae Rotaru" CSS (Andrei Szemerjai) și CSS1 (Cristiana Costara) le-au făcut o primire de gală, aseară, la sediul clubului Farul, medaliatelor europene constănțene.
La tenis de masă, Cristina Hârâci și Ana-Maria Sebe (LPS - Farul; antrenori, Viorel Filimon și Liliana Sebe) au cucerit două medalii de aur la Europenele de juniori de la Praga (la echipe și la dublu), iar Cristina Bujin (Farul - Dinamo; antrenoare, Lenuța Dragomir) a devenit vicecampioană de tineret, la triplusalt, la întrecerea continentală de la Kaunas.
Cele trei sportive și antrenorii lor au fost premiați bănește și au primit flori, după care, în jurul grupului campioanelor, cărora li s-au alăturat părinții Cristinei Bujin, mama Cristinei Hârâci și soția lui Viorel Filimon, s-a pornit un foc de artificii, în vreme ce, de sus, s-a revărsat o mulțime de baloane alb-albastre.
Nu au lipsit, bineînțeles, tortul (de la DSJ) și șampania. Tortul a înfățișat un meci de tenis și a avut mesajul "Bravo, fetelor! Suntem mândri de voi! Echipa DSJ". "Până ajung senioare, să le îndulcim traseul cu acest tort", a zâmbit Elena Frîncu, directorul coordonator al DSJ. Pus pe șotii, Ilie Floroiu, șeful Farului, a trecut pe furiș pe la fiecare, sportive și antrenori, și i-a stropit cu șampanie, licoarea victoriei.
Directorul LPS, Andrei Szemerjai, a remarcat în mod special "dorința, puterea și tăria de caracter" a două dintre medaliate, Cristina Hârâci și Cristina Bujin.
Jucătoarea de tenis a trecut peste un verdict medical nemilos, care nu îi mai dădea șanse de a practica sportul (din cauza aceas-ta, a ratat și Jocurile Olimpice), iar atleta l-a pierdut, cu câteva luni în urmă, pe fratele ei, Claudiu Bujin (și el atlet), decedat în urma unui cancer.
"Sunt convins că, de acolo, de sus, Claudiu se bucură nespus de succesul Cristinei", a spus Szemerjai.
***
"Sunt extrem de fericită că am trecut peste perioada dificilă pe care am avut-o. Dumnezeu m-a ajutat să revin. Să sperăm că la anul reușesc și a treia medalie"
Cristina Hârâci

"La echipe, obiectivul nostru era să intrăm în primele patru, pentru a ne califica la Mondiale, iar la dublu, după ce pierdusem la simplu, nimeni nu ne vedea în finală. Au fost două medalii de aur neașteptate, însă meritate"
Ana-Maria Sebe

"Mi-am dorit foarte mult o medalie. Este un prim pas spre seniori. Sunt foarte bucuroasă"
Cristina Bujin

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Iulie 2009
Stire din Sport : Campioane într-un sfert de oră
Pagina a fost generata in 1.5789 secunde