Artimon îl va da în JUDECATĂ pe arbitrul de rezervă de la meciul FC Farul - Dunărea Galați

372
1
Artimon îl va da în JUDECATĂ pe arbitrul de rezervă de la meciul FC Farul - Dunărea Galați - fotbalartimon-1350647386.jpg

În urma încidentului de la meciul FC Farul - Dunărea Galați, antrenorul "marinarilor", Alin Artimon a fost sancționat cu 9 etape de suspendare și 4.500 lei amendă, după ce acesta a protestat în urma unui penalty dictat eronat de centralul Paraschiv în favoarea oaspeților.


Tehnicianul a decis să se apere de acuzațiile ce i s-au adus și să-l dea în judecată pe arbitrul de rezervă, Valentin Porumbel, care a specificat în raportul emis către Comisia de Disciplină că a fost bruscat și amenințat.


"În raport, arbitrul de rezervă a consemnat faptul că eu l-am bruscat, înjurat și amenințat. Îl voi acționa în judecată pentru fals în declarații oficiale. Dintre cele trei capete de acuzare recunoasc faptul că l-am înjurat și pot dovedi cu înregistrarea partidei că nu l-am bruscat. Meciul a fost transmis în direct la TVR 1 și o cameră se afla la mijlocul terenului, la 10 metri de noi. Niciun alt oficial al meciului nu a făcut referire la incident într-un raport. Acum îmi pare rău că nu am aruncat cu targa după el pentru că stăteam doar două etape. Voi merge cu acțiunea judecătorească până la capăt ca să se învețe minte că nu face numai ce vrea el", a declarat antrenorul FC Farul, Alin Artimon.

 

Citește și "Marcel Lică: >>Mi se pare exagerat, a fost un arbitraj cel puțin iritabil<<"


Comentează știrea

ct
19 octombrie 2012
ct

mai bine da in judecata jucatori ca sint varza

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7164 secunde