Galerie Foto / FC Farul a învins Dunărea Galați, scor 1-0

742
2

FC Farul a învins, ieri, formația Dunărea Galați, scor 1-0 (1-0), în etapa a VII-a a Ligii II, Seria I, obținând astfel a doua victorie de la începutul sezonului.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Marius Matei, în minutul 45, după pasa perfectă primită de la Chițu.

Iată formatiile de start:

FC Farul: George Curca (cpt.) - Robert Băjan, Cosmin Stegaru, Valentin Sandu, Ionuț Olteanu - Petre Ivanovici, Nicolae Buzea, Robert Săceanu, Ferdi Ghenciu - Marius Matei, Sorin Chițu.
Rezerve: Cosmin Cernat, George Bîrlădeanu, Constantin Coteanu, Costel Nițescu, Ionuț Popa, Sergiu Popescu, Ovidiu Stoianof.

Dunărea Galați: Nicușor Mastacan (cpt.) - Nicolae Cucu, Laurențiu Radu, Alexandru Cristea, Daniel Florea, Iulian Negoescu, Cătălin Hristian, Aurelian Chiriac, Sorin Drăgan, Dan Popescu, Marian Iancu.
Rezerve: Alin Comănescu, Daniel Cristescu, Ionuț Dragomir, Cristian Căldăraru, Radu Chelaru, Costin Ghiocel, Adrian Moroșanu.

Partida a fost arbitrată de Adrian Paraschiv, din București, ajutat de Andrei Constantinescu, tot din București și de Cătălin Teodor, din Brăila.

Etapa viitoare, Farul stă, urmând ca în etapa a IX-a să înfrunte Dinamo II în deplasare.


Comentează știrea

un Farist adevarat
14 octombrie 2012
SUNTETI JALNICI !

Niciodata vreo echipa a Farului nu a jucat atat de dezastruos ca in meciul de Sambata! Desi am avut un om in plus pentru mai bine de o repriza, pasele faristilor nu s-au legat, nepunand in pericol poarta adversa decat la faza golului! Ba mai mult, oaspetii au dominat finalul meciului, Curca aparand chiar si un penalty! Rusine! Magarii de antrenori trebuiesc demisi si adus un antrenor cel putin de valoarea lui Sdrobis! Fara un antrenor care sa faca o echipa puternica nu putem avea nici un fel de pretentii. In plus, jucatorii Farului sunt nepregatiti fizic, nici tactic si nici tehnic, victoria datorandu-se hazardului! Nici Artimin si nici Barbu nu sunt solutii viabile pentru postul de antrenor. Poate ar trebui incercat "Noada" Constantin de la juniorii Farului. Daca nu se va face ceva in acest sens, cred ca vom pierde chiar si la Dinamo II (ca anul trecut!). Hai FC Farul Constanta! Singurul team care conteaza!

ct
14 octombrie 2012
ct

ce faci noada te propui singur daca lar pune antrenor pe noada nu as mai calca pe stadion niciodata

Pagina a fost generata in 0.2961 secunde