Antrenorul FC Farul, Alin Artimon:

"Nu iau în calcul un rezultat negativ în partida cu Dunărea Galați"

451
Cu salariile tăiate și condiții de pregătire de ligă județeană, FC Farul are mare nevoie de o victorie cu Dunărea Galați pentru a mai putea emite pretenții la mijlocul clasamentului și pentru a-și spăla "păcatele" din meciul cu Rapid Suceava din etapa trecută.

Meciul FC Farul - Dunărea Galați este programat astăzi, de la ora 11.00, pe stadionul "Farul". Este prima partidă de pe teren propriu pentru "marinari" în care antrenorul Alin Artimon va face prezența de lângă tușă, acesta fiind nevoit în ultima dispută de la Constanța să urmărească evoluția elevilor săi din tribună, din cauza incidentelor de la întâlnirea cu CS Otopeni, în care a fost eliminat pentru proteste.

"Pentru mine este primul joc pe teren propriu, pentru că la cel cu Delta Tulcea am stat în tribună. Aștept reacția din partea jucătorilor după o săptămână mai agitată în vestiar, după un joc slab spre foarte slab în anumite momente la Suceava. Dacă tot încercăm să formăm un grup, mă interesează ca acesta să reacționeze corespunzător după un insucces. Mi-am asumat jocul de la Suceava și calitatea îndoielnică a acestuia în multe momente. Când intrăm pe teren trebuie să dăm maximul. Dacă maximul a fost la Suceava, înseamnă că maximul nostru este foarte jos. Sper ca această etapă care urmează să ne reașeze pe drumul corect. Nu iau în calcul un rezultat negativ în partida cu Dunărea Galați", a declarat antrenorul Alin Artimon.

Tot lotul este apt

Dacă în ultima vreme, Farul a emis numai vești dezamăgitoare, iată că "alb-albaștrii" se pot bucura măcar de faptul că vor avea întreg lotul disponibil pentru meciul cu Dunărea.

"Probleme de sănătate nu avem în acest moment. Ivanovici a revenit, Bârlădeanu s-a antrenat normal și toți jucătorii sunt apți de joc. Trebuie să fie conștienți de momentul în care ne aflăm. Clubul a luat măsuri împotriva jucătorilor și antrenorilor. În momentul acesta, FC Farul are făcut tot programul până la începutul returului, inclusiv datele pentru meciurile amicale din cantonamente, deci încercăm să facem lucrurile să meargă. Știm în ce direcție să întărim lotul, rămâne să gestionăm cât mai bine momentul", ne-a mai spus tehnicianul FC Farul, Alin Artimon.

Iată și celelalte întâlniri ale etapei: CSM Unirea Slobozia (sâmbătă, ora 11.00), Dinamo II - Rapid CFR Suceva (sâmbătă, ora 11.00), CF Brăila - CS Otopeni (sâmbătă, ora 13.00), Chindia Târgoviște - FC Botoșani (duminică, ora 11.00).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4018 secunde