Atleta veterană Veronica Negreanu, medaliată cu aur la Naţionalele Masters

265

Articole de la același autor

Atleta veterană constănţeană dr. Veronica Negreanu s-a clasat pe primul loc în proba de 200 m, categoria 90-95 ani feminin, din cadrul Campionatului Naţional în aer liber Masters, competiţie găzduită, timp de două zile, de stadionul „Iolanda Balaş” din Bucureşti.

Timpul înregistrat de atleta constănţeană: 1 minut, 41 secunde, 70 sutimi.

„A fost un turneu foarte bine organizat, la care au participat atleţi veterani din toată ţara şi mă bucur că am reuşit să câştig din nou medalia de aur.

Până la finele anului, voi mai participa la Crosul 1 Decembrie, la Alba Iulia, iar pe plan local, e posibil să mai fie organizate câteva evenimente. Noi, atleţii veterani, ne dorim foarte mult să alergăm în cât mai multe competiţii, să îi mobilizăm pe cei de vârsta a treia, să vină să alerge pentru sănătate”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, dr. Veronica Negreanu.

XXX

Cădere de cortină la Munchen. După o săptămână de întreceri pe „Olympiastadion”, s-a încheiat cea de-a 26-a ediţie a Campionatelor Europene de atletism în aer liber rezervate seniorilor.

O ediţie care, cel puţin pentru România, va intra în istorie. Şi aceasta pentru că, după 20 de ani, tot pe acelaşi stadion olimpic din capitala Bavariei, Bianca Ghelber (antrenor Mihaela Melinte) a câştigat mult dorita medalie de aur, în proba de aruncare a ciocanului. Un trofeu care a adus României un onorant loc 19 în clasamentul final pe naţiuni.

Foto: Cuget Liber

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5192 secunde