Atleții de la SanaSport au cules laurii Semimaratonului "Gerar" de la București

1037
3

Articole de la același autor

În Campusul Universității Politehnica din București, a avut loc, zilele trecute, cea de-a șaptea ediție a Semimaratonului "Gerar", devenit un eveniment de tradiție printre alergătorii din România, ce are ca scop promovarea alergării în aer liber, dar și spiritul de echipă. 


Peste 1.000 de sportivi au înfruntat temperaturile negative și s-au luat la întrecere în cele două probe antre-nante: cros ELTH (10,8 km) și semimaraton (21 km). 


Atleții Daniel Antonaru, Vasile Apetroae și Nicoleta Ciortan, de la SanaSport Constanța, au reușit să câștige proba pe echipe mixte, după ce au terminat cele șase ture cu un timp foarte bun (1:29:58.7), la peste un minut avans față de ocupanta locului secund. 


O evoluție foarte bună a avut și cea de-a doua echipă de la SanaSport, denumită "Ideal Pack", compusă din Gheorghe Romașcanu, Diana Vlad și Vasile Tilibașa, care a reușit să urce pe ultima treaptă a podiumului, în cadrul aceleiași probe. 


Concurs excelent realizat și de atletul constănțean Paul Nuțu, care a izbutit să câștige Crosul ELTH (10,8 km), la categoria +35 ani (0:41:22) și s-a clasat pe locul 5 în clasamentul general. 


Aproape de podium s-a aflat Euxin Team Constanța, formată în totalitate de sportivi de la Sana Sport - Ionuț Gherghe, Ionuț Nenovici și Paulian Prăjitură -, care s-a clasat pe locul 7 în proba masculină pe echipe, dintr-un total de 97 înscrise la start. 


"Ora începerii crosului a fost una destul de târzie, iar temperaturile au fost destul de scăzute. Din fericire, nu a fost un impediment pentru sportivii SanaSport care s-au descurcat admirabil. Am reușit să urcăm pe podium și să ne intrăm în ritm înaintea Maratonului Nisipului, ajuns la ediția a V-a, ce va avea loc la sfârșitul lunii martie, la malul mării", a declarat Daniel Antonaru, președintele Asociației SanaSport. 


Comentează știrea

Constantean
3 februarie 2017
Bravo

Felicitarii !

Diana
3 februarie 2017
Gerar2017

Felicitari tuturor ! Trebuie specificat faptul ca echipa IdealPack a avut-o in componenta, in acest an, pe Nenu Mariana. In acesta formula ei au urcat pe podium la categoria echipe mixte. Diana Vlad, care este fosta componenta a echipei, a participat la proba individuala de 10,8 km, ocupand locul 4 la categoria +35ani. Spor la antrenamente si va asteptam la Maratonul Nisipului !

Romascanu Gheorghe
3 februarie 2017
Componenta echipei Ideal Pack.

Este o greșeală în conținutul articolului: Componenta echipei Ideal Pack a fost formata din Vasile Tilibasa Romascanu Gheorghe și Nenu Mariana. Mulțumesc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6577 secunde