Atleții juniori, pe urmele seniorilor pentru medaliile naționale

157

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, la Pitești, se va desfășura etapa finală a Campionatului Național de atletism pentru juniori 1. La această competiție, vor concura nouă atleți de la CS Farul și LPS "Nicolae Rotaru" Constanța.

Delegația clubului Farul este formată din sportivii Andrei Cojocaru (400 m garduri), Cristian Nedelcu (400 m garduri și 110 m garduri) și Ni-coleta Zăvelcă (400 m și 400 m garduri) și antrenorii Eveline Lisenco și Alin Larion.

LPS Constanța se prezintă la Naționalele de juniori 1 cu o brigadă formată din șase atleți. Andreea Timofei va concura la 400 m și 400 m garduri. Alături de aceasta, va participa și sora ei, Maria Timofei, la 800 m, fiind medaliată la juniori 3. Cele două sunt antrenate de Niculina Chiricuță. Antrenoarea Carmen Botea, cea care îi însoțește pe sportivi la campionat, îi va alinia la startul de triplusalt și lungime pe Cristian Constantin și Ioana Manoliu. Sportiva Nicoleta Pușcuță (antrenor, Cătălin Ganera) va concura la 400 m și 400 m garduri.

v v v

Reamintim faptul că, în afara concursului, Andreea Grecu (CS Farul; antrenor, Paul Neagu) va încerca să își îndepli-nească baremele pentru Mondialele de seniori în probele de 100 m și 200 m. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1891 secunde