Atleții de la CS Farul, pe podium la Balcaniadă

149
Atleții de la CS Farul, pe podium la Balcaniadă - atletiisursafacebook-1438528886.jpg

Articole de la același autor

În week-end, la Pitești, s-au desfășurat Campionatele Balcanice de atletism seniori. Delegația României a fost formată din 52 de sportivi (23 de fete și 29 de băieți), din lotul tricolor făcând parte și Andreea Ogrăzeanu, Andreea Grecu, Cristina Bujin și Cristian Radu, toți patru legitimați la CS Farul Constanța. 


Atleții constănțeni au concurat în prima zi de competiție și au obținut două medalii de argint. Cristina Bujin a cucerit argintul la triplusalt feminin, în timp ce Andreea Ogrăzeanu și Andreea Grecu și-au ad-judecat argintul la proba de ștafetă 


4x100 m, unde au făcut echipă cu sportivele Ana Maria Roșioru și Anamaria Ioniță. 


La proba de 100 m, Andreea Grecu s-a clasat pe locul șase, iar Andreea Ogrăzeanu, pe locul șapte. Cristian Radu a concurat la proba de 400 m, unde a obținut locul șase. Cristian a mai făcut parte din echipa de 4x400 m, probă care s-a desfă-șurat aseară, după închiderea ediției. 


După prima zi de competiție, România a mai câștigat aurul la 400 m feminin (Bianca Răzor), argintul la 100 m masculin (Cătălin Câmpeanu), argint la 400 m garduri (Attila Nagy), argint și bronz la 400 m garduri feminin (Angela Moroșan, Sanda Blegyan), bronz la 3.000 m obstacole feminin (Elena Panaet), aur și bronz la 800 m feminin (Florina Pierdevară și Mihaela Nunu), bronz la triplusalt feminin (Elena Panțuroiu), argint la 1.500 m masculin (Ioan Zăizan), bronz la lungime masculin (Valentin Toboc) și argint la 4x100 m masculin (Ioan Pițigoi, Cătălin Câmpeanu, Ionuț Neagoe, Daniel Budin).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4829 secunde