Divizia A1 la volei feminin, etapa a doua

Au detonat bomba! CS Medgidia s-a impus pe terenul campioanei CSM Târgovişte

329
5
Au detonat bomba! CS Medgidia s-a impus pe terenul campioanei CSM Târgovişte - 24529972634218646246053557838723-1634640084.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia a produs marea surpriză din debutul campionatului, reuşind să se impună, cu scorul de 3-2 (19-25, 25-20, 7-25, 25-20, 15-13), în deplasare, în faţa campioanei României, CSM Târgovişte, într-o partidă extrem de spectaculoasă, contând pentru etapa a doua a Diviziei A1.

Jucătoarele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began au început curajos primul set, ţinând mult timp aproape de campioană. Finalul a aparţinut însă CSM-ului Târgovişte, care a ridicat nivelul de joc şi şi-a adjudecat parţialul de debut. A fost un set în care Ioana Baciu şi Ramona Rus s-au lovit de blocul dâmboviţean, fapt pentru care antrenorii constănţeni au fost nevoiţi să facă schimbări în următoarele minute.

Setul al doilea a fost unul în care Medgidia a forţat atacul pe mingile recepţionate foarte bine de către Diana Ariton şi Mihaela Albu, astfel încât Ioana Baciu, Alexandra Trică şi Ramona Rus au punctat eficient. Raisa Ioan a făcut un meci senzaţional în apărare, punctând prin blocajele sale nu mai puţin de patru ori, iar mai apoi, pe faza de atac, să-şi ajute echipa cu opt puncte în momentele esenţiale ale meciului.

Setul al treilea a fost controlat în totalitate de gazde. Un moment greu, în care antrenorii Florin Voinea şi Radu Began, realizând că parţialul e pierdut, au făcut o mutare care avea să fie decisivă în economia jocului: au introdus în teren şi celelalte jucătoare înscrise pe foaia de joc, odihnind principalele arme, Ramona Rus şi Ioana Baciu, pregătind astfel strategia pentru a reveni în joc în următoarele seturi.

În setul al patrulea, experienţa Dianei Calotă şi-a spus cuvântul. Ea şi-a sprijinit coechipierele cu mingi ridicate foarte bine la fileu, iar atacurile Raisei Ioan, Ramonei Rus şi Alexandrei Trică au fost de neoprit. A fost un set în care inclusiv coordonatoarea Medgidiei, fost căpitan al echipei din Târgovişte, a şi punctat spectaculos.

S-a intrat, astfel, în decisiv. CSM Târgovişte a resimţit din plin presiunea, iar CS Medgidia, neavând nimic de pierdut, a atacat şi a punctat calm şi eficient, fiind la conducere mai tot timpul. Diana Ariton a blocat-o pe una dintre principalele jucătoare ale gazdelor, Rodica Buterez, iar Ioana Baciu a punctat de pe urma unui serviciu bun.

XXX

Pentru CS Medgidia, urmează un meci greu cu CSM Volei Alba Blaj, vicecampioana României şi deţinătoarea Cupei României. Confruntarea este programată sâmbătă, 23 octombrie, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul de pe malul Canalului.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

JaredElipt
26 octombrie 2021
JaredElipt

hydraruzxpnew4af.onion

JaredElipt
30 octombrie 2021
JaredElipt

hydraruzxpnew4af.onion

JaredElipt
31 octombrie 2021
JaredElipt

hydraruzxpnew4af.onion

JaredElipt
2 noiembrie 2021
JaredElipt

hydraruzxpnew4af.onion

JaredElipt
3 noiembrie 2021
JaredElipt

hydraruzxpnew4af.onion

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5034 secunde