Liga Campionilor la handbal masculin

Autoritățile sprijină HCM-ul în drumul spre calificare

453
Au mai rămas 24 de ore până la meciul pe care campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, îl va disputa, mâine, de la ora 20.00, la Buzău, împotriva polonezilor de la Orlen Wisla Plock. Acest duel este unul de totul sau nimic pentru elevii lui Constantin Ștefan, succesul fiind singurul rezultat care le mai permite constănțenilor să mai spere la calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.
Chiar dacă lucrurile nu sunt deloc roz la această oră în clasament, HCM nu se predă și este gata să treacă de orice obstacol, inclusiv cel al vremii de afară. Pentru a nu-și complica situația și a păstra speranța calificării vie, oficialii HCM-ului, cu ajutorul directorului executiv al DJST Constanța, Elena Frîncu, au făcut un apel la autorități pentru a da o mână de ajutor echipei în lupta cu troienele de zăpada care s-au abătut din nou asupra României în ultimele zile.
"HCM-ul pleacă mâine dimineață (n.r. - azi) la Buzău! Nu se pune problema amânării meciului. Am făcut eforturi mari și apeluri atât la Poliție și Jandarmerie, dar mai ales la Direcția Națională de Drumuri și Poduri, pentru a le cere o mână de ajutor, pentru că este vorba de deplasarea echipei campioane la un meci internațional de interes maxim și până la urmă este vorba de un interes național, nu doar al Constanței. Am primit din partea Poliției, Jandarmeriei și a Direcției de la Drumuri și Poduri asigurări că vom fi ajutați atât de câteva echipaje ale forțelor de ordine, cât și de mai multe utilaje puse la dispoziție de DNDR", a declarat, pentru "Cuget Liber", Elena Frîncu.
Cristian PAHOMIE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2012
Stire din Sport : Horia Tecău, premii printre prieteni
Pagina a fost generata in 0.5289 secunde