Eveniment la Tenis Club IDU Mamaia

Horia Tecău, premii printre prieteni

1088
6 februarie 2012 este cu siguranță o zi pe care Horia Tecău nu o va uita niciodată.
După triumful în proba de dublu-mixt de la Australian Open, de săptămâna trecută, Horia a fost primit, ieri, cu brațele deschise de întreg orașul la întoarcerea la Constanța și, ca orice mare campion care a făcut cinste orașului și imaginii sportului dobrogean în lume, tenismanul a fost recompen-sat, la Complexul Sportiv Idu din Mamaia, atât de autoritățile locale, cât și de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și de reprezentanții clubului gazdă al evenimentului.
Vizibil emoționat de căldura sufletească și de entuziasmul semenilor săi, Horia a ținut să le mulțumească din suflet tuturor celor care l-au susținut de-a lungul carierei, dar și celor prezenți, aseară, la TC IDU, în momentul în care Elena Frîncu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, i-a acordat Premiul de Excelență pentru promovarea sportului constănțean în lume.
"Mă uit în jur și văd fețele multor oameni care m-au ajutat și m-au sprijinit de-a lungul carierei și vreau să le spun că le sunt recunoscător și pe această cale vreau să le mulțumesc public pentru asta. Este frumos și sunt bucuros să fiu acasă și vă spun sincer că sunt extrem de emoționat să mă aflu aici. Este un sentiment incredibil! Vă mulțumesc foarte mult tuturor pentru aceste premii și vă promit că voi face totul pentru a aduce la Constanța și alte trofee" a declarat Horia Tecău.
La eveniment, au luat parte patronul Tenis Club IDU, Corneliu Idu, managerul Tenis Club IDU, Alina Idu, prefectul Claudiu Iorga Palaz, directorul LPS "Nicolae Rotaru" CSS, Andrei Szemerjai, antrenori, conducători de cluburi și multe alte personalități.
Cristian PAHOMIE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.034 secunde