CSM Oradea - HCM Constanța, în Liga Națională de handbal masculin

Azi, floare la ureche; sâmbătă să vă vedem!

690
Azi, floare la ureche; sâmbătă să vă vedem! - 4a629cb951535a086eab8fd3a4516436.jpg
Echipa de handbal masculin HCM Constanța susține, astăzi, de la ora 17.00, la Oradea, meciul cu localnica CSM, întâlnire ce încheie programul etapei a
12-a a Ligii Naționale.
În condițiile în care gazdele ocupă ultimul loc în clasament, fără nicio victorie, singura necunoscută este doar diferența de scor cu care va câștiga HCM. Campioana României are nevoie de un succes categoric, pentru a face rocada, de pe trei pe doi, cu UCM Reșița.
"Nu cred că Oradea ne poate pune probleme, însă lupta pentru titlu este grea. Odorheiul se mișcă bine, Suceava, Bacăul sau Clujul sunt capabile de surprize, și nici Reșița nu și-a spus ultimul cuvânt", a declarat pivotul Gheorghe Irimescu.
"Chiar dacă vom câștiga toate meciurile până la finalul stagiunii, nu va fi de ajuns să ieșim campioni. Victoria cu Odorhei este o condiție obligatorie, nu și suficientă, trebuie ca rivala noastră să mai facă o greșeală", a adăugat interul Alexandru Stamate.
La rândul său, antrenorul Ion Crăciun a spus că HCM se va bate pentru titlu până în ultima secundă a campionatului.
"Sper ca Odorheiul să se mai împiedice pe undeva, dar, dacă nu se va întâmpla așa ceva, avem format grupul pentru sezonul viitor. Mă bucur că publicul constănțean a simțit că atitudinea din teren a jucătorilor s-a schimbat, suporterii au revenit lângă noi și, împreună, putem reuși să ne îndeplinim obiectivul", a explicat tehnicianul.
Meciul CSM Oradea - HCM Constanța este arbitrat de brigada gorjeană Eremia / Drăgănescu.
Iată și celelalte rezultate ale rundei: U Bucovina Suceava - Steaua București 33-32, Pandurii Târgu Jiu - CSM București 28-31, Dinamo Brașov - UCM Reșița 26-31, Universitatea Cluj - Știința Bacău 26-23, HC Odorhei - CSM Satu Mare 34-31, HC Minaur Baia Mare - Poli Timișoara 34-21.
***
După jocul de la Oradea, HCM Constanța va pleca spre Zagreb, pentru euro-duelul cu HC Croația, din Liga Campionilor, programat sâmbătă, 19 februarie. Pe 26 februarie, Laurențiu Toma și compania vor juca, tot în deplasare, cu HC Bosnia Sarajevo, iar ultimul meci din Champions League va avea loc, pe 3 martie, la Constanța, cu spaniolii de la Ciudad Real.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2484 secunde