Antrenorul HCM-ului Constanța, Ion Crăciun:

"Ne va fi foarte greu să ieșim din grupele Ligii Campionilor"

753
Chiar dacă are șanse minime de a ieși din grupele Ligii Campionilor, HCM Constanța nu renunță la luptă. Minuni s-au mai văzut, iar antrenorul Ion Crăciun este de părere că echipa sa poate "ciupi" un punct super-team-ului Real Ciudad.

Antrenorul HCM-ului Constanța, Ion Crăciun, a declarat că își dorește foarte mult să califice echipa în optimile de finală ale Ligii Campionilor, însă misiunea este extrem de dificilă.
"Toți vrem ca HCM să depășească faza grupelor, însă acest lucru nu se poate face bătând din palme. Sarcina care mi-a rămas este grea, cred că șansa s-a jucat mai devreme, dar nu ne dăm la o parte. Ne așteaptă două meciuri foarte importante, ambele în deplasare, la Zagreb și Sarajevo (cu Bosnia suntem în luptă directă pentru locul patru), dar depindem și de jocul rezultatelor. Sper să fim feriți de accidentări, dacă rezultatele indirecte ne vor ajuta puțin, iar în ultima etapă vom avea nevoie de un punct, simt că putem face o figură frumoasă contra celor de la Ciudad Real", a declarat tehnicianul constănțean.
După meciul de campionat de mâine, de la Oradea, cu CSM, HCM Constanța va pleca spre Zagreb, pentru euro-duelul cu HC Croația, din Liga Campionilor, programat sâmbătă, 19 februarie. Pe 26 februarie, campioana României va juca, tot în deplasare, cu HC Bosnia Sarajevo, iar ultimul meci din Champions League va avea loc, pe 3 martie, la Constanța, cu spaniolii de la Ciudad Real.

Are încredere în jucătorii nou veniți
Ion Crăciun a declarat că este mulțumit de campania de achiziții din iarnă.
"I-am dorit pe cei patru jucători, care au venit la HCM cu inima deschisă. Aveam probleme pe posturile lor, unii dintre componenții lotului erau accidentați, alții la final de contract. Novanc este un handbalist cu experiență, a avut probleme de acomodare la Târgu Jiu, dar aici are altă atitudine. Pe Irimescu, sper ca plusul de motivație creat de concurență să-l ajute să-și facă datoria. Pe Stamate, l-am antrenat cu plăcere la Baia Mare și mă bucur că acum a ales Constanța. Este un băiat modest, de mare valoare, cu talie deosebită, avem nevoie de astfel de jucători în Liga Campionilor. Despre Criciotoiu, știam multe lucruri bune, l-am urmărit la Centrul de excelență. Sper să confirme, totul depinde de mobilizarea și ambiția sa", a spus Crăciun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1771 secunde