Barajul de promovare în Liga 1 / Voința Sibiu - Săgeata Năvodari, liveSCORE pe CugetLiber.ro, de la ora 18

554
Barajul de promovare în Liga 1 / Voința Sibiu - Săgeata Năvodari, liveSCORE pe CugetLiber.ro, de la ora 18 - vointasageata-1309963154.jpg

Returul barajului de promovare în Liga 1 dintre Voința Sibiu și Săgeata Năvodari se joacă astăzi, de la ora 18, pe Municipalul din Sibiu. După 0-0 în tur, cele două echipe vor da totul pentru a realiza cea mai mare performanță din istoria clubului, promovarea în Liga I.

URMĂREȘTE EVOLUȚIA SCORULUI LIVE PE CUGETLIBER.RO, ÎN WIDGETUL DIN SECȚIUNEA SPORT!

Voința deține prima șansă la accederea în primul eșalon în urma meciului de pe teren propriu, un aport important putându-l avea și numerosul public anunțat în tribune. Chiar dacă a fost dezavantajată în tur de neacordarea unui penalty, jucătorii Săgeții sunt dispuși să ducă "o luptă pe viață și pe moarte" și să treacă peste toate obstacolele pentru a-și îndeplini visul.

Partida retur pentru barajul de promovare a stârnit un interes enorm la Sibiu, pe stadion fiind așteptați 13.000 de spectatori.

Meciul va fi arbitrat de la centru de Alexandru Deaconu din București, iar de la cele două tușe de Adrian Vidan din București și de Eduard Dumitrescu din Pitești, în timp ce rezervă va fi Adrian Comănescu din Râmnicu Vâlcea. Observatori au fost desemnați Nicolae Grigorescu din Timișoara și Octavian Goga din Brașov.

Sursa: Liga2.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Iulie 2011
Stire din Sport : "Arbitrul a greșit flagrant"
Pagina a fost generata in 0.4926 secunde