Noul antrenor al Farului este Marian Pană

1796
8
Noul antrenor al Farului este Marian Pană - marianpana-1309719913.jpg
Noul antrenor al FC Farul este Marian Pană. Tehnicianul de 42 de ani s-a înțeles cu echipa constănțeană pentru un contract pe un sezon, în care va avea ca obiectiv promovarea în Liga 1.

Fost fundaș stânga la Flacăra Moreni, Victoria București, FC Argeș sau Dinamo, cu 209 meciuri și 21 de goluri în prima divizie și două selecții la echipa națională, Marian Pană a antrenat ultima dată Unirea Urziceni, anterior mai pregătindu-le pe U Cluj, Dacia Mioveni, Gloria Bistrița, Știința Bacău, Cetate Suceava, CS Otopeni și Petrolul Târgoviște. Cu CS Otopeni și Cetate a promovat în Liga a II-a, în 2004, respectiv 2008.

Pană va semna contractul și își va intra în pâine, astăzi este prevăzută reunirea echipei, la ora 13. Din staff-ul noului principal vor face parte Ion Barbu (unul dintre secunzi) și Valentin Covaciu (antrenor cu portarii), care a mai îndeplinit acest rol la Farul.

În privința lotului, Farul poartă discuții cu mai mulți jucători experimentați, doi dintre ei fiind mijlocașul Dinu Todoran și portarul Cornel Cernea. În același timp, pe lângă fotbaliștii care vor fi opriți din vechiul lot, "marinarii" vor să aducă la prima echipă și tineri promițători din pepinieră. În acest sens, vineri și ieri, pe terenul secund al Complexului Sportiv din str. Primăverii, s-au desfășurat două trialuri.

Față de meciul de vineri, ieri nu au mai jucat juniorii antrenați de Cristi Șchiopu contra unei alte echipe (fotbaliști liberi de contract și foști fariști), ci formațiile, alcătuite doar din câte nouă jucători, au fost amestecate.

Cele două distribuții: "Albaștrii": C. Vasile - Ad. Barbu, Purcărea (Metalul), Sescioreanu - Conțu, Lazăr (Gloria Bistrița) - Chehaia, Pelican, R. Ilie; "Galbenii": Velicică - C. Ciobanu, Achim, Dragomir - Bușe, Roșoagă - Giti, Paraschiv (Metalul; înlocuit după pauză cu Armeanu), Boritz.

S-au jucat două reprize a câte 35 de minute, "galbenii" impunându-se cu 4-2 (Paraschiv 3, Roșoagă / Chehaia, Conțu).

Comentează știrea

cata
3 iulie 2011
bravo

domnilor si doamnelor, un site reusit. felicitari

Whitesnake
3 iulie 2011
Felicitari, Cuget Liber!

Asa ziar, asa site! Bravos, Cuget Liber! :)

suporter farist
4 iulie 2011
antrenor

pana e o petarda de antrenor. cu asta terminam campionatul pe locul 10. ati schimbat siteul?

farist
4 iulie 2011
cati juniori mai lansam???

Normal, cum nu sunt bani, cum sa baga cliseul "sa dam sansa tinerilor din pepiniera proprie". N-a facut Hagi nimic cu juniori selectionati din toata tara, dar noi visam la Liga 1 cu copii luati dintr-un singur oras (si nici macar nu-i avem pe toti cei mai buni din Cta)... Poate ar fi cazul ca tinerele talente constantene sa se mai afirme si pe la Portul sau CS Eforie, iar Farul sa aduca jucatori care pot face fata la pretentiile unei echipe care vrea sa termine in fruntea clasamentului... Poti sa aduci juniori oricat de talentati, daca n-au in echipa colegi de la care sa invete meserie, nu va creste macar unul...

Mastahh
4 iulie 2011
DA DA DA

Arata bine site-ul....reclamele din stanga nu prea dau bine ..:)

fcfc
4 iulie 2011
cu actualul lot daca terminam pe 10 e bine

e bine daca terminam pe 10 cu actualul lot , onicas si rusu trebuiau sa vina la farul , dar daca giani ala n`are un kior in buzunar unde sa se duca baietii , sper sa vina dinu todoran macar

Djalminha
4 iulie 2011
F.C.FARUL CONSTANTA

Felicitari pentru site.Ceva noutati vis-a-vis de lotul Farului?

bla
4 iulie 2011
obiectivu este ca cel de anu trecut

viitoru a luat pe onicas si pe rusu...noi stam ca prostii ..nici nu avem lot , nu avem nimic..este o aiureala totala..o sa vina viitoru sa joace in liga 1 pe faru..cam asta e scopu

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Iulie 2011
Stire din Sport : "Arbitrul a greșit flagrant"
Luni, 04 Iulie 2011
Stire din Sport : Ce penalty clar n-a dat Tudor!
Pagina a fost generata in 0.4773 secunde