Cadou de la COSR

Barcă nouă pentru Ebru Bolat, cea mai valoroasă sportivă din yachtingul românesc

227
Barcă nouă pentru Ebru Bolat, cea mai valoroasă sportivă din yachtingul românesc - yachting2-1597340315.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanca Ebru Bolat, cea mai valoroasă reprezentantă a României din yachting, a primit o barcă nouă din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Barca ILCA a ajuns în Las Palmas, Gran Canaria, unde se antrenează sportiva.

Medaliată europeană și mondială la juniori, Ebru Bolat și-a suspendat cursurile la Universitatea de Arte Bournemouth din Marea Britanie, unde este studentă, pentru a se putea implica total în lupta de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

La ultima ediție a Campionatului Mondial de seniori, care a avut loc în iulie anul trecut, la Sakaiminato (Japonia), Ebru Bolat a câștigat ultima rundă a finalei la clasa Radial, dar, în clasamentul general, a terminat pe locul 73.

XXX

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român a anunțat organizarea Adunării Generale de Alegeri în ziua de 24 septembrie 2020, începând cu ora 11.00, la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani.

Ordinea de zi este următoarea: Măsuri organizatorice; Raport de activitate al Comitetului Executiv din 1 ianuarie 2020, până la 24 septembrie 2020; Alegerea organelor de conducere ale COSR.

Depunerea candidaturilor pentru funcțiile eligibile se va face cu 30 de zile înainte de data fixată pentru Adunarea Generală de Alegeri, respectiv până la 25 august 2020.

Funcțiile eligibile și modalitatea de prezentare a candidaturilor și procedura de eligibilitate sunt prevăzute în Statutul COSR.

Depunerea candidaturilor pentru funcțiile eligibile se va face la secretariatul COSR, "Casa Olimpică". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3412 secunde