Baschet / Naţionala feminină 3x3, două partide în Grupa D a turneului de la Voiron

231
Baschet / Naţionala feminină 3x3, două partide în Grupa D a turneului de la Voiron - baschet3x3-1621429371.jpg

Articole de la același autor

După ce, week-end-ul trecut, s-a clasat pe locul şase în turneul de la Mies (Elveţia), naţionala feminină de baschet 3x3 a României se va deplasa, la sfârşitul acestei săptămâni, în Franţa, acolo unde va juca în Grupa D a turneului de la Voiron. 
Pentru tricolore, turneele din circuitul FIBA 3x3 Women’s Series reprezintă şi o oportunitate de pregătire în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Tokyo, staff-ul tehnic al României testând diverse formule de echipă. 
Astfel, faţă de echipa aliniată la startul turneului din Elveţia, de data aceasta apar două modificări în lot, România urmând să evolueze în formula Sonia Ursu, Ancuţa Stoenescu, Anca Sipos şi Claudia Cuic. Sportivele vor fi însoţite la Voiron de către un staff tehnic format din Tatiana Gallova (antrenor), Claudiu Fometescu (antrenor federal) ţi Mircea Nuţescu (kinetoterapeut), informează Federaţia Română de Baschet. 


În acelaşi timp, în cantonamentul de la Izvorani, sub supravegherea antrenorului secund Alexandru Olteanu şi a preparatorului fizic Marek Mikletic, îşi continuă pregătirea celelalte sportive din lotul olimpic: Gabriela Mărginean, Alexandra Uiuiu, Elisabeth Pavel, Ashley Walker, Florina Stanici şi Gabriela Irimia. 


La Voiron, România a fost repartizată în Grupa D, alături de Israel şi naţionala U25 a Rusiei, urmând să evolueze, vineri 21 mai, după următorul program: 


ora 16:00 - România - Israel
ora 20:40 - România - Rusia U25 


În situaţia în care se clasează pe unul din primele două locuri în grupă, România va juca şi a doua zi, sâmbătă 22 mai, în fazele eliminatorii ale competiţiei. 


Toate jocurile turneului FIBA 3x3 Women’s Series Voiron Stop 2021 sunt transmise live de pagina de Facebook 3x3 Romania. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8407 secunde