Cinematografele din Constanţa, redeschise de săptămâna viitoare

496
Cinematografele din Constanţa, redeschise de săptămâna viitoare - cinematografeledinconstanta-1621435060.jpg

Articole de la același autor

Cinematografele Cinema City din Constanţa vor fi redeschise de săptămâna viitoare, după o pauză de peste un an de zile, pricinuită de pandemia cu noul coronavirus.

Astfel, de joi, 27 mai, iubitorii de filme se pot întoarce în sală pentru a viziona peliculele preferate.

Prima săptămână aduce filme premiate, fantastice, de comedie şi de acţiune. - direct de pe covorul roșu al premiilor Oscar: “Nomadland” (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor), “Another round” (Oscar pentru cel mai bun film străin, cu Mads Mikkelsen) iar, de la Pixar, “Soul” (Oscar pentru cea mai bună animație).

Cu acest prilej va fi prezentat şi filmul românesc “Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, câștigătorul Ursului de Aur la Berlin. Robert de Niro, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones se întorc în comedia “The come back trail”, Liam Neeson revenind în forță în filmul de acțiune “The marksman”.

De 1 iunie, copiii se vor putea bucura din plin de avanpremierele “Cruella”, cu Emma Stone în rolul faimosului personaj negativ din “101 Dalmațieni” și “Tom & Jerry”, aniversează 80 de ani de la prima lor apariție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5129 secunde