Ce film puteți viziona, astăzi, în Parcul Arheologic

212
Ce film puteți viziona, astăzi, în Parcul Arheologic - cefilmsursaclujescu-1598190064.jpg

Articole de la același autor

Stagiunea estivală "Be Safe" debutează, săptămâna aceasta, cu filmul "Babyteeth", în regia lui Shannon Murphy. Pelicula poate fi urmărită astăzi, 24 august, de la ora 21.00, în Parcul Arheologic, de lângă Primăria Constanța.

"Babyteeth" este un film australian despre o iubire adolescentină aflată sub o stea nenorocoasă, care a triumfat în competiția principală de la Transilvania International Film Festival. Practic, filmul vorbește despre o poveste pre-pandemică garnisită cu intenții bune, ajunsă, în sfârșit, la publicul autohton, dar într-o lume total schimbată.

Atracția contrariilor pare să fie, așadar, combustibilul nedetronabil pentru majoritatea filmelor romantice care ajung pe ecranele mari și mici de pretutindeni. Mizând pe familiaritatea oamenilor cu acest tip de ecuație, debutanta Shannon Murphy sare peste explicații și plusează: Milla (Eliza Scanlen) este o fată cuminte și grav bolnavă, iar Moses (Toby Wallace) un tânăr plin de tatuaje, cu chică și haine largi, plecat de-acasă în termeni nu tocmai amiabili. Pe scurt, întâlnirea celor doi se transformă într-o mare iubire sub ochii panicați ai părinților Millei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5792 secunde