Asociațiile de elevi solicită asigurarea de măști de protecție pentru toți școlarii

215
Asociațiile de elevi solicită asigurarea de măști de protecție pentru toți școlarii - asociatiiledeelevicer-1598190006.jpg

Articole de la același autor

Declarația vicepremierului Raluca Turcan cum că este imposibil ca Guvernul să asigure măști pentru toți copiii și profesorii din România a declanșat o revoltă atât în rândul elevilor, cât și a cadrelor didactice. Potrivit acesteia, sprijinul va merge către categoriile defavorizate sau se vor folosi în cazul în care elevul uită masca de protecție acasă.

Reprezentanții elevilor consideră că, în contextul desfășurării orelor de curs în format fizic, este imperios necesar ca autoritățile să aloce fonduri necesare în vederea asigurării măștilor de protecție pentru toți elevii și profesorii, astfel încât, începând cu 14 septembrie, un număr suficient de măști să existe la nivelul fiecărei unități de învățământ.

"Este obligatoriu ca statul să asigure măști fiecărui elev, așa cum de altfel a și promis în luna aprilie. Veți spune că o mască nu este scumpă, dar într-o familie cu venit mediu, unde mai mulți copii merg la școală, costurile pentru a asigura două, trei măști pe zi ajung să fie mari. Nu ar trebui ca familiile să facă eforturi pentru a-și putea trimite în siguranță elevii la școală. Mai mult de atât, cum vrea Guvernul să stabilească cine primește masca de protecție? Ne jucăm cu siguranța elevilor, profesorilor și a personalului din unitatea de învățământ!", consideră președintele Asociației Elevilor din Constanța, Andreea - Sabina Spătariu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5003 secunde