Invitaţie la film. Ce pelicule puteţi urmări zilele acestea

178
Zilele acestea, când aveţi puţin timp liber şi vreţi să vă relaxaţi, puteţi merge la cinema. Cinematografele constănţene sunt deschise şi îşi aşteaptă spectatorii. Cu ce titluri vă îmbie? De exemplu, „Tenet” este unul dintre filmele pe care vi le recomandăm. Pelicula îl aduce în prim plan pe protagonistul principal al peliculei, care este prins într-un adevărat război a cărui miză este viitorul omenirii. Eroul şi aghiotantul său, Neil (Robert Pattinson), se vor confrunta curând cu inamici redutabili a căror principală armă este faptul că se pot întoarce în timp, ceea ce le permite să ducă la bun sfârşit o misiune din simplul motiv că deja ştiu, pas cu pas, ce se întâmplă. Pentru doamne şi domnişoare, „Soţii de militari” este alegerea perfectă. Trailerul acestui film ne arată că, în timp ce partenerii de viață sunt detaşați pe frontul de luptă din Afganistan, un grup de femei rămase acasă se hotărăsc să formeze un cor. Se trezesc extrem de repede, însă, în mijlocul unei mişcări globale extraordinare şi a unui curent mediatic impresionant. Ce se întâmplă mai departe, veţi vedea doar vizionând filmul.

O altă recomandare este „Tot înainte”. De data aceasta, povestea îl are în prim-plan pe Ian, un elf al cărui tată a murit înainte ca el să se nască. Nesigur pe el și introvertit, Ian tânjește să fie încrezător și puternic și trăiește cu impresia că ar fi avut ambele calități dacă ar fi crescut alături de tatăl său.

Ian se trezește, la împlinirea vârstei de 16 ani, că vrea - mai mult ca oricând - sa fie mai bun și mai îndrăzneț, așa cum își imagina că a fost tatăl lui. Și atunci când mama le oferă băieților un dar lăsat moștenire de tatăl defunct, Barley intră imediat în joc, mai ales că este un mare fan al istoriei lumii lor și al ideii de magie. Top articole din Cultură-Educație

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9372 secunde