Ultimele două zile de Cinemascop, la Grădina de vară Eforie Sud

251
Ultimele două zile de Cinemascop, la Grădina de vară Eforie Sud - cinemascop-1596463179.jpg

Articole de la același autor

Festivalul Cinemascop continuă astăzi și mâine, la Grădina de Vară din Eforie Sud. Serile încep la ora 18, cu artă de calitate și continuă cu filme premiate. Intrarea este liberă, iar organizatorii, Centrul Ceh, au pregătit grădina astfel încât să fie respectate regulile impuse de autorități și distanțarea socială.

Astăzi, este programat evenimentul "Pe Val – Mihai Zgondoiu – solo show". Mihai Zgondoiu pregătește o expoziție ce trebuie musai văzută, așa cum sunt, de altfel, toate prezențele sale pe scena artei actuale în calitate de artist și curator. Seara se va încheia filmul suedez "Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră și a dispărut", oferit de Ambasada Suediei.

Miercuri, în ultima zi de festival, aveți întâlnire, tot de la ora 18, tot "Pe Val", cu duo-ul Cristian Emil și Didi Elena. Este un spectacol de imagini, care trec de la gând la obiect, de la simțire la senzație, de la formă, la culoare și volum. Cinemascop se va încheie cu un film din partea Institutului Cultural Român, clasicul "Amintiri din Epoca de Aur 1: Tovarăși, frumoasă e viața!".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.219 secunde