Rezultatele la Titularizarea 2020, publicate astăzi

251
Rezultatele la Titularizarea 2020, publicate astăzi - rezultatetitularizare1-1596463115.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației și Cercetării va publica, astăzi, rezultatele inițiale la proba scrisă a concursului de titularizare 2020. Potrivit calendarului modificat în luna iulie, în cursul zilei de astăzi, dar și mâine, candidații nemulțumiți de notele obținute vor putea depune contestații. Recorectarea lucrărilor contestate va avea loc între 5 și 10 august, iar rezultatele finale vor fi anunțate pe 11 august.

Imediat a doua zi, pe 12 august, va avea loc repartizarea cadrelor didactice angajate cu contract individual de muncă pe durata de viabilitate a postului sau catedrei, care au obținut minimum nota 7 la proba scrisă în cadrul concursului național, sesiunea 2020. Apoi, pe 13 august, este programată repartizarea candidaților care au obținut minimum nota 7 la proba scrisă în cadrul concursului național, sesiunea 2020, indiferent de statutul acestora, pe posturile didactice sau catedrele vacante publicate, pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, ierarhizați e o listă unică, în ordinea descrescătoare a notelor.

Pe 14 august, va avea loc ședința de repartizare a cadrelor didactice debutante sau a cadrelor rămase cu norma didactică incompletă în etapele anterioare, precum și a cadrelor care au avut restrângere de activitate, dar și a candidaților cu statut de cadre didactice titulare, anterior înscrierii la concursul național, sesiunea 2020, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular, și a cadrelor didactice debutante care au promovat examenul de definitivat și au obținut minimum nota 7 la titularizare. Aceștia vor fi ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a notelor.

Etapele de repartizare vor continua apoi până la 28 august, pentru cadrele didactice care vor primi posturi de suplinire.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.752 secunde