Săptămână cu teatru, film și muzică, la stagiunea estivală a Teatrului de Stat Constanța

230
Săptămână cu teatru, film și muzică, la stagiunea estivală a Teatrului de Stat Constanța - saptamanacuteatrusifilm-1597590627.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a cincea săptămână a stagiunii estivale BestSummerArtFest - BE.SAFE Constanța 2020, organizată de Teatrul de Stat Constanța, debutează, astăzi, cu prezentarea unei pelicule selecționate la Transilvania International Film Festival - TIFF 2020, oferită de Centrul Cultural Județean "Teodor Burada".

De la ora 21.00, în Parcul Arheologic, va fi proiectat filmul islandez "Ținutul" ("The County"), scris și regizat de Grimur Hakonarson.

Mâine, de la aceeași oră, în același spațiu, publicul va putea viziona pelicula argentiniană "Jaful secolului" ("The Heist of the Century"), regizat de Ariel Winograd. Miercuri, spectacolul se mută la Teatrul de Vară Soveja, unde actorii Teatrului Mic din București vor pune în scenă piesa "Pensiune completă", de Pierre Chesnot, în regia lui Gelu Colceag.

Joi, 20 august, de la ora 21.00, grădina Teatrului de Vară Soveja va găzdui spectacolul "Praf de stele", de Norm Foster, adus de Teatrul "Nottara" București, în regia lui Lucian Sabados.

Vineri, în aceeași locație, dar de la ora 20.30, constănțenii și turiștii sunt invitați la spectacolul folcloric "Izvoare dobrogene" și invitații, pregătit de Centrul Cultural Județean "Teodor Burada" . Iar de la ora 21.00, în Parcul Arheologic, iubitorii de teatru vor putea viziona comedia "Și veni bărbatul la femeie", prezentată de Teatrul de Artă București, în regia lui Bogdan Budeș.

Biletele la spectacole pot fi achiziționate online sau de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța, ori de la Teatrul de vară Soveja, cu o oră înainte de începerea reprezentanțiilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 August 2020
Stire din Cultură-Educație : Festival de filme drive-in, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.5396 secunde