Baschet / Phoenix CSU Simona Halep, „dublă” cu U Cluj, în play-off

132
Baschet / Phoenix CSU Simona Halep, „dublă” cu U Cluj, în play-off - baschetphoenix-1618995067.jpg

Articole de la același autor



Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep începe, miercuri, 21 aprilie, lupta pentru cea mai bună clasare din scurta istorie a clubului, dar și a baschetului feminin constănțean în primul eșalon al României. 
Timp de două zile, la Sala Sporturilor din Constanța, sunt programate primele confruntări ale formaţiei antrenate de Miroslav Popov din faza play-off-ului pentru clasament al Ligii Naționale. Adversară în această dublă întâlnire va fi Universitatea Cluj Napoca, una dintre formațiile de tradiție ale baschetului feminin din România. 
„Întâlnim un adversar redutabil, însă acest lucru contează mai puțin acum și avem convingerea că vom reuși să valorificăm la maximum avantajul terenului propriu, astfel încât la ultimul fluier al arbitrului să obținem încă de la Constanța calificarea în faza următoare a play-off-ului”, au transmis reprezentanţii Phoenix CSU Simona Halep. 


Cele două partide sunt programate miercuri, 21 aprilie, și joi, 22 aprilie, la Sala Sporturilor din Constanța, cu începere de la ora 16. 
Din cauza condițiilor pandemice, accesul publicului în tribune la aceste partide este interzis. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1245 secunde