Baschet / Phoenix CSU Simona Halep, şanse minime în partida de la Sf. Gheorghe

161
Baschet / Phoenix CSU Simona Halep, şanse minime în partida de la Sf. Gheorghe - baschetphoenix-1616419099.jpg

Articole de la același autor



Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep încep, luni, 22 martie, ultima săptămână din sezonul regulat al Ligii Naționale. Chiar dacă se anunță cea mai grea de până acum, în care echipa de pe litoral îşi va măsura forțele cu unii dintre cei mai puternici adversari din campionat - și asta după ce a străbătut jumătate din țară! - constănţencele speră ca toate eforturile să le fie răsplătite la final cu o serie de rezultate favorabile.


Cel mai puternic adversar va fi înfruntat chiar luni, 22 martie, începând de la ora 19. Dacă, în urmă cu o săptămână, Phoenix CSU Simona Halep a jucat contra vicecampioanei României, acum a venit momentul să dea piept cu cea mai bună formație din țară, ACS Sepsi Sf. Gheorghe, singura echipă cu victorii pe linie în Liga Națională și cea care încă mai reprezintă România în competițiile europene. 


„Chiar dacă șansele noastre la o surpriză de proporții sunt reduse, avem convingerea că vom reuși să ne ridicăm la nivelul adversarelor noastre”, a declarat preşedintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 


Meciul Phoenix CSU Simona Halep - ACS Sepsi Sf. Gheorghe, contând pentru etapa a 19-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, va fi găzduit de Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5766 secunde