Baschetbaliștii de la BC Athletic, campioni la ParkLake 3x3

180
Baschetbaliștii de la BC Athletic, campioni la ParkLake 3x3 - baschetbalistii-1534175366.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța s-a întors victorioasă de la ParkLake 3x3, disputat la finele săptămânii trecute, la București. Competiția a fost dedicată categoriilor de vârstă baby mixt (U10), mini băieți și fete (U12), U14 băieți și U18 băieți și fete. 


Formația de pe litoral, formată din jucătorii Alexandru Unitu, Andrei Bercea, Sergiu Ursu și Panaiotis Pegkas, a reușit un parcurs perfect, în care a contabilizat cinci victorii din tot atâtea partide. În faza grupelor, "Gladiatorii din Tomis" au dispus de formațiile Panamera (20-7) și SS1 cu 22-4, iar în prima rundă eliminatorie, au trecut de Basketball cu 12-7. În sferturile de finală, constănțenii au învins echipa Nutcrackers (18-5), iar în semifinale n-au stat la discuții cu "Niște Nesimțiți", scor 17-7. 


Ultimul act a fost unul extrem de disputat, în compania celor de la "Acum venim", însă BC Athletic și-a demonstrat superioritatea și a cucerit trofeul, după victoria cu scorul de 16-10. 


"Băieții s-au descurcat excelent. Aș putea spune că punctul nostru forte a fost defensiva, deoarece am fost foarte determinați și dispuși la efort. Concurența a fost una consistentă: peste 30 de echipe, care au avut în componență juniori ale echipelor din Liga Națională. Seria turneelor de baschet 3x3 nu se va termina aici. În ultimul week-end al lunii august, vom organiza un turneu la Constanța, în piațeta Perla din stațiunea Mamaia", a declarat Andrei Talpeș, team managerul echipei BC Athletic și președinte al Asociației Județene de Baschet Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.521 secunde