Baschetul românesc, îndoliat! A murit Anton Netolitzchi

546
Baschetul românesc, îndoliat! A murit Anton Netolitzchi - baschetanton-1615998148.jpg

Articole de la același autor



Federaţia Română de Baschet anunţă cu multă tristeţe trecerea în nefiinţă a fostului mare internaţional Anton Netolitzchi. În vârstă de numai 63 de ani, cel mai titrat jucător al CSA Steaua Bucureşti s-a stins din viaţă, marţi, 17 martie, la secţia ATI a Spitalului Colentina, după o lungă şi grea suferinţă cauzată de virusul Covid-19, la numai patru luni de la decesul fratelui său Valerian Netolitzchi. 


Născut la Bucureşti, la data de 6 martie 1958, Anton Netolitzchi face parte din galeria celor mai importanţi jucători din istoria baschetului românesc, fiind unul dintre componenţii de bază ai echipei de aur CSA Steaua Bucureşti, dar şi ai naţionalelor României. 
În 1977, a fost cooptat la CSA Steaua Bucureşti, singura echipă de seniori la care a evoluat în întreaga carieră. A cucerit 11 titluri de campion naţional sub culorile roş-albastre, primul în 1978 şi ultimul în 1991, iar în anul în care s-a decis să-şi atârne ghetele-n cui, a mai câştigat un ultim trofeu, CSA Steaua cucerind în 1993 şi Cupa României.


Dumnezeu să îl odihnească în pace! 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6601 secunde