Bătălia pentru șefia FRF. Ionuț Lupescu a ajuns la Constanța

299

Articole de la același autor

Aflat în plină luptă pentru fotoliul de șef al Federației Române de Fotbal, fostul internațional Ionuț Lupescu a poposit, ieri, la Constanța, unde a stat de vorbă cu reprezentanții fotbalului de pe litoral. 


Rând pe rând, unul câte unul, aceștia au intrat în biroul amenajat de "Kaiser" la Hotelul Class, acolo unde s-a pus țara la cale. Lupescu și-a făcut timp și pentru a oferi presei ultimele informații legate de campania sa electorală. Alături de el s-a aflat și fostul său coleg de la echipa națională, Constantin Gâlcă. 


"Din punctul meu de vedere, este o luptă corectă. Am vizitat aproximativ un sfert dintre cluburile din țară, am luat pulsul. Tocmai de aceea, sunt astăzi (n.r. - ieri) la Constanța, pentru a sta de vorbă cu reprezentanții cluburilor și de a-mi prezenta intențiile. Să încercăm să dezbatem, să vedem ce idei putem pune în practică. Din fericire, oamenii sunt foarte receptivi, au inițiativă și doresc să vorbească despre fotbal și proiecte. Foarte multă lume este alături de mine, însă nu neapărat cei care votează. Așa că trebuie să îmi îndrept atenția și asupra celor 260 de membri cu drept de vot", a declarat Ionuț Lupescu. 


De asemenea, acesta a ținut să demonteze posibilitatea ca regulamentul FRF să-i poată pună bețe în roate și să nu i se valideze candidatura. Alegerile sunt programate pe 18 aprilie, atunci când Ionuț Lupescu se va lupta cu Răzvan Burleanu, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 5.578 secunde