Bătălie "la baionetă" între Săgeata și FC Viitorul, în Cupa României

200
3
Bătălie

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 16.00, pe stadionul "Flacăra" din Năvodari se dispută derby-ul dintre Săgeata și FC Viitorul, în 16-imile Cupei României. Se anunță a fi un meci interesant, deschis oricărui scor. 


După ce a învins pe FC Farul, formația din Năvodari vrea să câștige și în fața echipei patronate de Gheorghe Hagi, însă, din cauza accidentărilor, de pe teren vor lipsi trei jucători de la Săgeata. 


"Ne interesează meciul de Cupă, este important pentru noi. Nu vor juca Deletic, Guerra și Stana, însă am încredere în cei care îi vor înlocui. Viitorul are jucători de mare valoare. Pot face un meci bun sau nu, depinde de moment", a declarat Aurelian Băbuțan, managerul general al Săgeții Năvodari. 


De părere că acest meci va fi captivant este și Paul Peniu, președintele Academiei Hagi, care spune: "Indiferent de cum va fi abordată această competiție, care e diferită de campionat, va fi un meci frumos. Cătălin Anghel (n.r. - antrenorul Săgeții) este un produs sută la sută al Academiei, ca antrenor, lucru pe care îl recunoaște și el. Eu sunt mândru de el că face parte din tinerii antrenori valoroși ai României. Părerea mea este că va fi un meci foarte bun. În momentul de față, Săgeata Năvodari este, după părerea mea, echipa cu potențial cert de revenire în Liga I". 


"16"-imile Cupei României se vor încheia astăzi. Programul ultimelor meciuri este: FC Bihor - Universitatea Cluj (ora 16.00, Digi Sport), FC Caransebeș - CSU Craiova (ora 16.00), CS Mioveni - Astra (ora 18.00, Sport.ro); ACS Berceni - Steaua București (ora 20.30, Pro TV). 


Rezultatele primelor partide disputate în 16-imile Cupei: Șoimii Pâncota - Pandurii Târgu Jiu 1-2, CS Brăila - Oțelul Galați 0-1, Rapid CFR Suceava - Gaz Metan Mediaș 1-0, CSM Râmnicu Vâlcea - CSMS Iași 0-1, ASA Târgu Mureș - Concordia Chiajna 4-1; Rapid București - AFC Botoșani 5-4. 


Comentează știrea

gratiela
25 septembrie 2014
locuri de munca

Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email …[email protected]

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

Articole pe aceeași temă

Duminică, 21 Septembrie 2014
Stire din Sport : Fotbal, Liga 1. Rezultate și clasament
Pagina a fost generata in 0.8297 secunde