Baza sportivă "Badea Cârțan" va fi transformată în sală polivalentă

765
2
Directorul executiv al DJST Constanța, Claudiu Teliceanu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că s-a început demersul pentru construcția unei săli polivalente în zona bazei sportive "Badea Cârțan". 

"Sperăm să reușim, alături de Consiliul Județean, să punem în practică ceea ce se dorește de mult, respectiv construcția unei săli polivalente. Am pus la dispoziție baza de pe «Badea Cârțan», care de ani de zile nu a mai fost folosită, și să reușim să facem acolo construcția. Am purtat zilele trecute discuții la CJC, astfel încât să generăm obținerea unor venituri pentru a începe construcția", a explicat Teliceanu. 

Comentează știrea

Eu!
12 martie 2013
badea cartan

Domnul Claudiu Teliceanu,nu va suparati,ce sport a ti facut dumneavoastra??ca nu imi aduc aminte??si daca nu a ti facut sport cum a ti ajuns in aceasta functie???Baza din Badea Cartan nu este folosita?? esti un imbecil dc chiar ai spus asta.....tu sti cati campioni a scos baza aia ??si inca scoate asa cum este ea in paragina??dar de unde sa sti daca nu ai facut sport niciodata si ai ocupat aceasta functie pe pile...asa ca macar taci din gura ca oricum o sa luati baza dar macar nu fi ipocrit si imbecil !!!astept un raspuns

pompiliu
4 iunie 2013
badea cartan

cum nu stii cum se ajunge pe o anumita functie la romanica....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2857 secunde