Duminică, la Sala Sporturilor

BC Athletic caută revanșa cu CN "Aurel Vlaicu"

346
BC Athletic caută revanșa cu CN

Articole de la același autor

"Gladiatorii din Tomis" ridică din nou nivelul adrenalinei pe parchetul Sălii Sporturilor, duminică, 4 februarie, de la ora 18.30, atunci când întâlnesc echipa Colegiului Național "Aurel Vlaicu" București, în etapa a lll-a a turneului semifinal al Ligii l de baschet masculin.

Jucătorii pregătiți de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici sunt pregătiți de o revanșă mult așteptată, echipa din Capitală fiind singura care a reușit să câștige la Constanța în sezonul regulat, și de ce manieră - a revenit de la 21 de puncte!

"Toată lumea este aptă și pregătită pentru duelul cu «Aurel Vlaicu». Cu siguranță, ne dorim revanșa în fața propriilor suporteri după acel meci nefericit, din sezonul regulat. De asemenea, jucătorii vor să facă uitată și partida de etapa trecută, de la Sighetu Marmației. Am avut discuții individuale, dar și la nivelul echipei, le-am explicat unde s-a greșit și sper că au înțeles", a declarat team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș.

O veste bună pentru BC Athletic este legitimarea jucătorului Ștefan Mainea (19 ani), ce a evoluat ultima dată pentru Dinamo București. Tânărul jucător era neplătit de câteva luni și a reușit să-și rezilieze contractul cu echipa bucureșteană. Astfel, de luni, Mainea se va alătura echipei din Constanța.

Așa cum au obișnuit publicul constănțean, accesul la partidă este în continuare gratuit. De asemenea, la pauza mare, cei mai norocoși dintre suporteri se vor alege cu un tricou marca "BC Athletic", iar dacă vor dovedi iscusință în a băga mingea în coș din aruncări libere, de 3 puncte și de la mijlocul terenului, vor pune mâna și pe premiile în bani.

După două runde de turneu semifinal, sunt două echipe care par a fi favoritele seriei: CSU Știința București (92-50 cu CSM Mediaș și 102-65 cu CSO Voluntari) și CS Cuza Sport Brăila (92-62 cu CN Aurel Vlaicu).

BC Athletic a înregistrat o victorie (93-67 cu CSM Ploiești) și o înfrângere (83-91 cu Sighetu Marmației) și rămâne în cursa pentru primele patru locuri ce asigură prezența la turneul final.

În etapa viitoare, BC Athletic va juca tot la Sala Sporturilor, contra CSM-ului Mediaș, duminică, 11 februarie.

BC Athletic-Laguna intră în focurile competiției

Tot duminică, micii "gladiatori" de la Athletic-Laguna vor avea de disputat două partide în cadrul Campionatului Național U13: de la ora 9, împotriva celor de la CSS2 Bacău, și de la ora 13, contra Phoenixului-LPS 2 Galați.

Ambele dueluri se vor disputa în sala Complexului "Tomis", din strada Flămânda.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : CS Phoenix debutează  în turneul semifinal
Pagina a fost generata in 0.5939 secunde