BC Athletic Constanța a câștigat Cupa României la baschet 3x3

379
BC Athletic Constanța a câștigat Cupa României la baschet 3x3 - bcathletic1-1555336732.jpg

Articole de la același autor

Două zile pline de succes pentru jucătorii de la BC Athletic Constanța, în Arena de baschet de la București, gazda Cupei României la baschet 3x3.

"Gladiatorii din Tomis" - Virgil Stănescu, Alin Andrieș, Adrian Trandafir și Cezar Bărăgău - coordonați de pe margine de antrenorii Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici, Vlad Mihai și team managerul Andrei Talpeș, au reușit o serie impresionantă de 10 victorii și au pus mâna pe trofeul Cupei României la baschet 3x3.

Sâmbătă, în turneul semifinal, BC Athletic Constanța a câștigat toate cele cinci meciuri disputate, fără drept de apel: 22-8 cu CS Rapid București, 21-17 cu BCMU Argeș Pitești, 19-11 cu CSU Pitești, 21-9 cu Dinamo Știința București și 22-13, în finala grupei, cu BCMU Argeș Pitești.

Duminică, în turneul final, BC Athletic și-a continuat recitalul, practicând un joc superior oricărei echipe prezente în sala FR de Baschet. Prin evoluțiile excelente, "turnul de control" Virgil Stănescu i-a impulsionat pe colegii mai tineri, Bărăgău, Andrieș și Trandafir, să-și ridice nivelul de joc și să-și domine prin unitate absolut toți adversarii.

În grupă, constănțenii au trecut de CSO Voluntari cu 21-8 și de BC CSU Sibiu cu 21-9, în "sferturi", au dispus de Dinamo București cu 21-12, iar în semifinală au avut cel mai greu meci, contra echipei clasate pe locul cinci în Liga Națională, Grupa Roșie, SCM Timișoara, pe care au depășit-o cu emoții, scor 20-18. Ultimul act a fost unul în nota obișnuită a partidelor, cu BC Athletic dictând tonul și muzica, BCMU FC Argeș Pitești fiind doar un sparring-partner, scor 21-11.

În cadrul Cupei României, în afara celor "patru magnifici" ce au pus mâna pe trofeu, pentru BC Athletic au mai evoluat Pegkas Panaiotis, Nicu Ciucă și Alexandru Liță. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3067 secunde