BC Athletic Constanţa, gata pentru Cupa României la baschet masculin

140
BC Athletic Constanţa, gata pentru Cupa României la baschet masculin - bcathletic2-1602597006.jpg

Articole de la același autor

BC Athletic Constanța se pregătește să debuteze în Cupa României ediția 2020-2021. Gladiatorii din Tomis fac parte din Grupa B iar meciurile se vor juca la Oradea în organizarea clubului CSM Oradea. Federația Română de Baschet a atribuit, luni 5 octombrie, Clubului Sportiv Municipal (CSM) Oradea dreptul de organizare a Grupei B din faza de calificare a Cupei României. A fost singura cerere de organizare a acestei grupe depusă.



Respectând normele în vigoare, delegaţiile celor cinci echipe participante vor domicilia în aceeaşi unitate de cazare pe tot parcursul evenimentului, adică între 16 şi 21 octombrie.

Echipele se vor deplasa de la hotel spre sală cu autocarul pentru antrenamente şi meciuri, iar la încheierea acestora trebuie să se întoarcă la hotel. Sportivii vor ajunge la Oradea pe parcursul datei de 16 octombrie, urmând să aibă câte o poziţie de antrenament asigurată.

O zi mai târziu demarează competiţia. Fiecare echipă va disputa câte patru partide, având prin rotaţie câte o zi de pauză.

Meciurile din Grupa A, în care se află U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, Dinamo-Ştiinţa Bucureşti, BCMU FC Argeş Piteşti şi CSM Galaţi, se vor desfăşura în Arena de Baschet din Bucureşti, în perioada 17-20 octombrie, iar partidele din Grupa C, în care au fost repartizate BC CSU Sibiu, SCM Timişoara, CSO Voluntari şi CSM Tg. Jiu, vor avea loc în Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu, în perioada 17-20 octombrie.

Ţinând cont de sistemul competiţional, în Final 8 se vor califica primele două clasate din fiecare serie preliminară, precum şi cele mai bune două echipe de pe locurile 3.

La ora actuală, accesul publicului în arenele sportive nu este permis la ora actuală. O parte din meciuri vor fi televizate pe TV cât și pe pagina de Youtube a Federației Române de Baschet însă, până la acest moment, nu se cunosc transmisiunile meciurilor.

Din Grupa B, acolo unde a fost repartizată şi BC Athletic, mai fac parte CSA Steaua, CSM Miercurea Ciuc, CSM Oradea şi SCM Craiova.

Constănţenii continuă antrenamentele în Sala Sporturilor pentru a merge la Oradea în cea mai bună formă posibilă.

Echipa antrenată de Alexandru Olteanu este pregătită atât fizic cât şi psihic să facă faţă acestor meciuri infernale.

Chiar dacă nu vor avea sprijinul suporterilor pentru că aceştia nu au voie să pătrundă în sala de joc, baschetbaliştii de la BC Athletic Constanţa sunt încurajaţi în fiecare zi pe reţelele de socializare de către sute de fani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.58 secunde